Iaşi: Circulaţie îngreunată în tot judeţul din cauza ninsorii abundente. Trei tiruri au rămas blocate pe DN 28

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tirurile cu numere de Republica Moldova nu erau echipate corespunzător şi au rămas blocate în panta din dreptul localităţii Răducăneni. Conform autorităţilor, toate utilajele din depozite au fost scoase pe teren pentru a curăţa drumurile de zăpadă.

Ninsoarea face ravagii la Iaşi. Un microbuz şcolar a derapat într-un şanţ (FOTO)

Pe sectoarele de drumuri judeţene, nu au fost semnalate blocaje sau situaţii deosebite. Utilajele au intervenit pe drumurile Iaşi-Ţibăneşti-Dagâţa, Iaşi-Movileni, spre Scânteia, Aroneanu, Butea şi Cotnari.

„Se circulă foarte greu, în condiţii de iarnă. Acum se lucrează la îndepărtarea zăpezii în toate centrele de comună“, au spus reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Pe drumurile naţionale din judeţul Iaşi, muncitorii au intervenit cu 500 de tone de materiale antiderapante şi cu 19 utilaje.

Trei tiruri au rămas blocate pe DN 28, în dreptul localităţii Răducăneni, înaintea unei zone deluroase, deoarece nu erau echipate de iarnă şi nu îşi puteau continua drumul.

„Acum am trimis o maşină să acţioneze cu material antiderapant pentru ca tirurile să se pornească. În rest, se circulă greu, pe un strat de zăpadă fră,âmtată de până la 2 centimetri“, au spus reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite