Cinci trenuri sunt blocate de mai multe ore din cauza căderilor de copaci în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenurile circulă cu grijă
Trenurile circulă cu grijă

Trenurile stau blocate în staţii de la primele ore ale dimineţii, în localităţile Ilva Mare, Floreni şi Suceava.

Traficul feroviar a fost blocat, în noaptea de miercuri spre joi, circulaţia mai multor trenuri de călători fiind întreruptă din cauza căderii masive de copaci în gabaritul linei precum şi a depunerii unui strat de gheaţă pe firele de tensiune.

Citeşte şi:

Iaşi: Circulaţie îngreunată pe drumurile judeţene (UPDATE, FOTOGALERIE)

Iaşi: Şoferii circulă bară la bară din cauza ninsorii

Trenul Accelerat 1766 Iaşi-Timişoara stă în staţia din Larion, de la ora 1.55, iar de la ora 4.07, s-a blocat şi trenul 1838 în dreptul localităţii Ilva Mare. Trenul Personal 4205 stă blocat în judeţul Suceava, în staţia Floreni de la ora 4.48, iar trenul personal 1833 către Suceava este blocat de la ora 6.20.

Alte 12 garnituri de tren din ţară sunt anulate din cauza vremii, din care în Moldova sunt trenurile Personale 5401 şi 5402 în relaţia Mărăşeşti-Iaşi şi retur, precum şi trenul Accelerat 1551/1551-2 în relaţia Iaşi-Adjud.

Alte patru linii de contact au fost scoase de sub tensiune, după ce mecanicii au transmis că nu mai pot înainta din cauza copacilor căzuţi şi a zăpezii. Prima astfel de raportare a fost la ora 1.35, din staţia Vatra Dornei.

Au mai fost scoase accidental de sub tensiune liniile de contact Cosna, Grădiniţa, Larion, sau Ilva Mare.„Ultimele au fost la ora 6.16, atunci când s-a închis Lc. Cosna - Gradiniţa, din cauza copacilor căzuţi, apoi la ora 6.20, se inchide Lc. Grădiniţa - Larion copaci“, a spus Ioan Cozma, reprezentant CFR Regionala Iaşi. .

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite