Iaşi: VIDEO Vatmanul a acţionat sistemele de frânare care funcţionau în parametri normali (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Diaconu a venit la primele ore ale dimineţii însoţit de avocatul său, Ana Drăgoi, la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Rutiere Iaşi.

Ora 10.20: În urmă cu puţin timp, Dumitru Diaconu şi avocaţii săi au ieşit din sediul Poliţiei Rutiere. Potrivit declaraţiilor apărătorilor vatmanului, din ce au putut spicui în aproximativ o oră de studiu a expertizei rezultă că sistemele de frânare ale tramvaiului fucţionau normal, dar şi că acestea au fost acţionate de către vatman.

image

Apărătorii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că nu li s-au asigurat condiţiile necesare pentru a studia în detaliu cele aproximativ 1.500 de file ale raportului întocmit de specialişti

Din acest motiv, avocatul Anca Drăgoi le-a solicitat autorităţilor să le înmâneze o copie a expertizei.

Ora 9.34: Aceştia au fost chemaţi pentru a li se prezenta concluziile expertizei tehnice realizate în urma tragediei de pe 21martie. Atunci, un tramvai a spulberat şase maşini, omorând un bărbat şi rănind foarte grav o femeie.

VIDEO Iaşi: Un tramvai fără frâne a spulberat şase maşini. O persoană a murit (UPDATE FOTO)

Potrivit unor surse apropiate anchetei, concluzia finală a expertizei ar fi că vagonul implicat în accident funcţiona în momentul respectiv la parametri normali.

EXCLUSIV: Dezvăluirile colegilor vatmanului din tramvaiul ucigaş de la Iaşi: „Nu sunt piese de schimb pentru reparaţii“ (VIDEO)

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite