Iaşi: Soluţii în ritm de melc pentru finalizarea lucrărilor din Tătăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii din Primărie au inventariat lucrările executate de grecii de la firma Themeli şi cele rămase de finalizat din Tătăraşi, pentru ca până la sfârşitul lunii să scoată din nou la licitaţie asfaltarea străzii.

Procesul pentru şantierul dinTătăraşi a fost câştigat de Primăria Iaşi

La trei ani de la deschiderea şantierului din Tătaraşi, şefii din Primărie iau decizii în ritm de melc. Oficialii s-au întâlnit ieri pentru a stabili că trebuie să scoată din nou la licitaţie asfaltarea uneia dintre cele mai importante artere din municipiu. Astfel, până la sfârşitul lunii, Primăria ar trebui să scoată la licitaţie lucrările estimate la 2,8 milioane de lei.

„Am inventariat toate lucrările şi urmează să facem documentaţia şi să reprogramăm licitaţia. Trebuie să mai asfaltăm în Tătăraşi şi să mai chitium la contactul dintre asfalt şi şină", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Iaşi: Primăria dă bani pentru investiţiile vechi. Lucrările din Tătăraşi, încă fără soluţie

Lucrările în cartierul Tătăraşi au început din 2008 şi ar fi trebuit terminat următorul an. Firma Themeli a executat lucrări de proastă calitate şi s-a judecat chiar cu Primăria din cauza neachitării unei facturi de 2,3 milioane de lei. Oficialii din Palatul Roznovanu spun că vor finaliza lucrările până la sfârşitul anului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite