Iaşi: Primăria dă bani pentru investiţiile vechi. Lucrările din Tătăraşi, încă fără soluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii din Palatul Roznovanu au anunţat care vor fi investiţii din fondurile proprii derulate în acest an. 48 de milioane de lei au fost alocate pentru finalizarea unor obiective începute acum câţiva ani, şi mai puţin pentru obiective noi.

Iaşi: Aflaţi care sunt investiţiile în judeţ pentru acest an. „Mausoleul“ lui Simirad, finanţat cu 4 milioane de lei

Cea mai mare investiţie a municipalităţii este finalizarea depozitului ecologic de la Ţuţora, lucrări în valoare de 13,5 milioane de lei. Iluminatul public va scoate din vistieria oraşului peste 9,2 milioane de lei.

Finalizarea pasajului subteran de la Hala Centrală costă 3 milioane de lei, padocul de la Tomeşti-900.000 de lei, iar tabela de marcaj la stadionul „Emil Alexandrescu“-125.000 de lei.

Pentru reabilitarea şi modernizarea liniilor de tramvai din Tătăraşi, Nicolae Iorga, vor fi cheltuiţi 16,3 milioane de lei. „La liniile de tramvai din Tătăraşi, este necesar un buget de 3,36 milioane de lei. În acest moment, trebuie să rezolvăm litigiul cu constructorul, după care vom căuta soluţii“, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Edilii vor mai cheltui 5,1 milioane de lei pentru finalizarea unor lucrări începute la şcoli şi 1,6 milioane de lei pentru spitale. „În acest buget de sărăcie, am prins plata datoriilor şi câteva lucrări în continuare“, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite