Procesul pentru şantierul dinTătăraşi a fost câştigat de Primăria Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii SC Themeli Construcţii SRL nu au reuşit să-i convingă pe judecători să oblige Primăria Iaşi la plata unei datorii.

Reprezentanţii societăţii deschiseseră anul trecut un proces pentru ca judecătorii să oblige Primăria să  plătească 2,3 milioane de lei pentru lucrările din cartierul Tătăraşi. Magistraţii Tribunalului Iaşi au respins acţiunea societăţii ca neîntemeiată. 


Iaşi: Şantierul din Tătăraşi fără muncitori (FOTO şi VIDEO)

Iasi: Şantierul de pe şine din Tătăraşi, toacă nervii ieşenilor FOTO

Potrivit acţiunii, în anul 2008 societatea a încheiat un contract de lucrări de modernizare a liniei de tramvai în zonele Nicoliţă-Piaţa Chirilă- Doi Băieţi. În toamna anului trecut, firma a emis factura pentru lucrările efectuate în perioada decembrie 2009-august 2010 dar reprezentanţii firmei spun că societatea nu a primit banii în 20 de zile, după cum prevedea contractul.

De cealaltă parte, reprezentanţii Primăriei au susţinut că firma nu a respectat contractul. „Din punctul nostru de vedere, firma nu a respectat contractul, cu termene de finalizare şi cantităţi de materiale. Din acest motiv nu s-au făcut deconturile pentru anumite lucrări care nu s-au încadrat în prevederile contractuale", a explicat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite