Gropi şi maidanezi la Aeroportul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerii se feresc de gropile pline de apă
Pasagerii se feresc de gropile pline de apă

Aerogările din Iaşi, Suceava şi Bacău nu au mai fost modernizate de câteva decenii. Adevărul de Seară vă arată cum mai arată cele trei aeroporturi şi condiţiile mizere în care stau pasagerii.

Pasagerii care coboară din cursele rămân îngroziţi de condiţiile din hala de la Iaşi, supraaglomerată, cu fisuri în tavan şi resturi de ţigară pe pistă.  

Cârpeli de 1,3 milioane lei pentru pista şi gardul Aeroportului Iaşi

Astfel, într-o încăpere destul de mică se găsesc culoarul pentru check-in a pasagerilor şi a bagajelor, cel pentru verificarea antitero, ghişeele de informaţii, ale companiilor aeriene, afişajul zborurilor şi ghişeele de vamă.

„Peste 100 de persoane se îngrămădesc în spaţiul public, alţii în sala de aşteptare", a mai spus directorul interimar, Gheorghe Corjăuţanu.

Aeroportul Iaşi, decapitat din nou

Până să se urce în avion, pasagerii trebuie să aştepte într-o sală în care plouă, cu grupuri sanitare prea mici, cu mochete pătate şi murdare şi un mini-bar slab aprovizionat. Uşile abia se închid, plăcile de gresie vechi de zeci de ani se desprind pe rând, varul este amprentat cu murdăria lăsată de pasageri, iar majoritatea camerelor de supraveghere nu mai funcţionează.

„Într-o seară, a decolat un avion cu o turbină mai puternică şi a smuls complet, toată uşa, cu tot cu toc", a spus directorul Corjăuţanu.

Alba neagra cu terenul pentru Aeroportul Internaţional Iaşi

Află despre toaletele moderne din aeroportul sucevean şi despre lucrările de modernizare din cel din Bacău în:

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite