Fratele ucis al Cordunenilor plătea pensie alimentară fiicei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Constantin Hotin (28 de ani) a fost obligat de instanţă să îi plătească copilului său de 4 ani câte 123 lunar. Bărbatul a fost ucis duminică seară de o rudă a concubinei sale.

Judecătoria Iaşi l-a obligat în 2009 de Răzvan Hotin să-i plătească  o pensie de întreţinere fiicei sale, Alesia. Tânărul trebuia să achite 123 de lei pe lună minorei de patru ani. „Obligă pârâtul să plătească reclamantei şi în favoarea minorei, născută la data de 19.01.2007, pensie de întreţinere în cuantum de 123 RON lunar de la data de 17.03.2009, data promovării acţiunii, până la majoratul copilului", se precizează în hotărârea instanţei.

Citiţi şi:

Apropiat al Cordunenilor, ucis în Bucium. Soţie de interlop: „Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău" UPDATE, INTERCEPTĂRI

Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, de negăsit

Răzvan Hotin, fratele vitreg al Cordunenilor, a fost ucis duminică seară cu propriul său cuţit. Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi venit înarmată cu arma albă la un grătar al familiei concubinei sale, pe platoul de la Releu. Cumnatul său l-ar fi înjunghiat în zona pieptului. Tânăruul s-a urcat apoi într-un taxi, dar a decedat în scurt timp.

Potrivit anchetatorilor, Răzvan Hotin era în relaţii tensionate cu familia Oanei Roibu, concubina sa. Tânărul dorea să obţină custodia fetiţei sale.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite