Fotbalist batjocorit de Poli Iaşi, transferat la liderul Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Milea a fost ignorat un an de clubul din Copou după ce s-a accidentat la genunchi. Revenit la antrenamente, mijlocaşul s-a întors în oraşul natal, unde va evolua la Oţelul Galaţi, echipă care conduce clasamentul intern.

Ciprian Milea (26 de ani) s-a lansat în fotbal în Galaţiul natal, la juniorii clubului Dunărea din localitate. „Acest băiat talentat este produs de Galaţi. Îl ştiu foarte bine pe Ciprian, l-am simpatizat încă de când era copil.Din păcate nu am putut colabora mai repede", a povestit Marius Stan, preşedintele clubului Oţelul Galaţi, liderul la zi din Liga 1.

Monitorizat de la juniori

„În urmă cu aproape patru ani, domnul Stan nu s-a înţeles cu preşedintele Dunării şi în loc să mă duc la Oţelul am ajuns la Politehnica Iaşi", a confirmat Ciprian Milea.

Mai citiţi:

Ionuț Negoiţă pleacă de la Poli Iaşi

Iaşi: Negoiţă susţine că nu se vrea promovarea lui Poli

În turul sezonului trecut, mijlocaşul a prins o serie foarte bună, care s-a încheiat însă abrubt în septembrie 2009, după ce marcase un gol în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. După ce şi-a făcut praf meniscul intern şi cartilajul genunchiului stâng pentru Poli Iaşi, clubul din Copou l-a ignorat total pe fotbalist, care s-a văzut nevoit să-şi achite singur costul celor două operaţii suferite şi tratamentul de recuperare.

Nici după desfiinţarea Politehnicii Iaşi, conducătorii noii structuri fotbalistice din Copou nu s-au arătat mai binevoitori cu un fotbalist care şi-a demonstrat valoarea pe teren, deşi avea unul din cele mai mici salarii din club. Dezamăgit de indiferenţa ieşenilor, Ciprian a primit o mână de ajutor tocmai din Galaţiul natal, unde Oţelul face legea în acst sezon de Liga 1.

„Domnul Stan m-a sunat înainte de Crăciun şi mi-a spus că daca genunchiul rezistă ar vrea să mă ia cu Oţelul în cantonament şi să rămân la ei. Pentru mine este cea mai mare şansă pe care aş fi putut-o primi pentru că m-am întors acasă. Vreau ca să mă refac total şi prin evoluţiile mele să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Milea, care este susţinut în demersul său de Marius Stan.

„Am zis să-i întindem o mână de ajutor în această perioadă delicată pentru că nu este uşor să vii după două operaţii. Sperăm ca această mână să se întoarcă şi să ne ajute", a precizat preşedintele Oţelului.

Poate prinde prima echipă chiar din acest retur

Şi antrenorul oţelarilor, Dorinel Munteanu, s-a arătat mulţumit de noul jucător care îi stă la dispoziţie. „Îl ştiu bine pe Milea încă din perioada în care antrenam la FC Vaslui, când i-am zis domnului Porumboiu că este un jucător interesant. Mă bucur că este la noi. Vom avea grijă de el pentru că are multe calităţi şi nu şi-a spus ultimul cuvânt", a spus „Neamţul".

Mijlocaşul are şanse mari să prindă echipa chiar în acest retur. „Îi vom da încredere să se refacă pentru că am nevoie de încă un mijlocaş la închidere. La fel cum a fost în cazul lui Viglianti, care a lipsit mai mult din cauza operaţiilor, voi avea răbdare şi cu Milea", a încheiat Munteanu.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite