EXCLUSIV Denis Popovici, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi, săltat pentru că a cumpărat vin cu valută falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul a fost reţinut marţi seară pentru punearea în circulaţie de bancnote false. Miercuri dimineaţă acesta a fost adus pentru a da declaraţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Ora 15.50 Judecătoria Iaşi a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus ca Denis Popovici să stea după gratii 29 de zile. Tânărul a declarat recurs.

Ora 12.00 Denis Popovici a fost dus la Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru înşelăciune şi punerea în circulaţie de valor falsificate.

Ora 10.40 BCCO a organizat marţi seară un flagrant pentru a-l prinde pe Denis Popovici. Potrivit unor surse judiciare, asupra sa n-au fost descoperiţi bani falşi, dar a fost săltat pentru că pe 11 mai a.c. a cumpărat 70 de litri de vin cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

Denis Popovici Sursă: Facebook

image

Pe numele ieşeanului au fost emise de-a lungul timpului mai multe mandate europene din Germania şi Franţa pentru jaf armat, tentativă de omor. Bărbatul nu a putut fi extrădat pentru că în România este judecat din 2007 pentru trafic de persoane.

Interlopii îşi încordează muşchii pe Facebook

În noiembrie 2006 Popovici a evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi şi a fost prins după patru zile. Ieşeanul a fost judecat în stare de libertate şi condamant, dar decizia nu este definitivă.

Vom reveni cu amănunte

Ioan Clămparu, cel mai căutat interlop român, invitat de seamă la nunta Cordunenilor

Interlopul botoşănean Ion Clamparu a fost arestat în Spania

Iaşi: Poveştile infractorilor care au fentat puşcăria. Vezi aici care sunt cei mai căutaţi moldoveni

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite