Fiul fostei directoare de la Terom rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Zlate
Lucian Zlate

Lucian Zlate nu a fost pus în libertate de magistraţii Judecătoriei. Ceilalţi doi tineri implicaţi în conflictul de pe 10 septembrie de la Ciric au ieşit în această săptămână din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Judecătoria Iaşi a respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de Lucian Zlate, fiul fostei directoare de la Terom. Magistraţii au decis şi să-i prelungească arestul preventiv cu încă zece zile.

Potrivit anchetatorilor, pe 10 septembrie Lucian Viorel Zlate, însoţit de nişte agenţi de pază, s-ar fi dus la localul Cocoşul de Aur din zona Ciric, unde se aflau Laurenţiu Dăscăleanu şi Tiberiu Florea (38 de ani).

Citiţi şi:

UPDATE Fiul fostei directoare de la Terom şi un fiu de preot reţinuţi în urma unui scandal armat în Iaşi FOTO

Ieşenii cu bolizi de zeci de mii de euro îşi ţin bijuteriile în garaj ca să nu şi le rupă în hârtoapele din oraş (FOTO)

Între unul dintre agenţii de pază şi Laurenţiu Dăscăleanu a izbucnit o altercaţie în urma căreia primul a fost rănit de sticla spartă a unui geam care i-a căzut pe un picior. Poliţiştii susţin că Tiberiu Florea ar fi tras trei focuri de armă în aer, cu un pistol cu bile din cauciuc, pentru care deţine permis. Potrivit oamenilor legii, Zlate a tras  primul, cu un pistol cu bile de cauciuc, pe care îl deţinea ilegal. Tânărul însă nu a recunoscut acest lucru.

După scandal judecătorii au dispus ca Florea şi Dăscăleanu să stea după gratii 10 zile, iar Zlate 29 de zile. Magistraţii au dispus săptămâna trecută ca Florea şi Dăscăleanu să fie puşi în libertate. Aceştia au ieşit din arest miercuri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite