Ieşenii cu bolizi de zeci de mii de euro îşi ţin bijuteriile în garaj ca să nu şi le rupă în hârtoapele din oraş (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a se bucura totuşi de investiţiile lor, oamenii de afaceri din Iaşi îşi testează maşinile pe şoselele din afara ţării. Din cauza costurilor pentru repararea stricăciunilor provocate de gropi, unii proprietari au renunțat la mașinile de lux.

„Mi-au plăcut maşinile de top încă de când eram mic", spune omul de afaceri ieşean Gabriel Mardarasevici. După ce a reuşit să-şi permită acest lux, Mardarasevici şi-a transformat visul în realitate. Mărturie stă un Aston Martin DB9 (foto jos), în valoare de 200.000 de euro.

image
image
image
image
image

La acesta se adaugă un Bentley Continental Flying Spur (foto jos), cotat la acelaşi preţ.

image
image
image

„Le folosesc doar în weekend şi în afara ţării pentru că la gropile de la noi este jale". Pentru hârtoapele din Iaşi şi din celelalte oraşe ale României, omul de afaceri şi-a procurat o maşină care să reziste la drumuri accidentate şi care să ofere confortul pe care ţi-l oferă o maşină de top, respectiv un Range Rover de „numai" 100.000 de euro.

Lasă Ferrari-ul în garaj ca să meargă cu Maserati

Un alt parc auto impresionant este cel al lui Eduard Vidraşc. Patronul de la OTED Group este mândrul proprietar al unui Ferrari F460 (foto jos), în valoare de 215.000 de euro.

image

Asigurarea anuală la acest bolid este pe măsură, respectiv 13.000 de euro pe an, iar revizia anuală mai costă şi ea încă 1.800 de euro.

image

„Ultima oară am mers cu Ferrari-ul în octombrie. Evit cât se poate drumurile din oraşele ieşene pentru că îţi sare totul din maşină. Drumuri la fel de proaste am mai văzut doar în Bulgaria", explică Vidraşc.

image
image
image
image

Pentru treburile de zi cu zi din oraş, patronul OTED Group se deplasează la volanul unui Maserati Quatroporte (foto jos)

image
image
image
image
image
image

Prețul acestei limuzine este de 155.000 de euro, la care se adaugă o asigurare anuală de 7.000 de euro.

image

A rămas fără Ferrari

Drumurile din Iaşi au făcut deja o „victimă" în rândul posesorilor de maşini de lux. Lucian Zlate a fost până de curând posesorul unui Ferrari F430 (foto jos), în valoare de 226.000 de euro, achiziţionat în leasing, la care însă a renunţat.

image

„Consumabilele la Ferrari m-au costat 20.000 de euro, dar asta e nimic pe lângă reparaţiile de 60.000 de euro pe care le-am făcut în doi ani jumătate. De banii aceştia puteam să-mi iau alte două maşini tari. Am decis că la drumurile noastre nu se mai merită şi am renunţat la Ferrari", a spus Zlate.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite