Dramă cumplită la Iaşi. Familie distrusă într-o singură zi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Guraliuc (29 de ani) şi fetiţa sa de numai 5 luni  au fost conduse pe ultimul drum
Maria Guraliuc (29 de ani) şi fetiţa sa de numai 5 luni au fost conduse pe ultimul drum

Durere fără margini în familia Guraliuc, care şi-a pierdut, într-o singură zi, cei doi copii şi nepoţica de cinci luni.

Pe fiica, Maria (29 de ani), fostă jurnalistă în Iaşi, şi pe nepoata Sabina (5 luni), care au fost ucise joia trecută de fiul, George (22 de ani), le-au condus pe ultimul drum, duminică. Tânărul, care s-a sinucis în aceeaşi zi, va fi înmormântat şi el în această săptămână în comuna natală Plugari.

 „Nu mai are cine să le zică mamă şi tată"

Fetiţa şi mama ei au fost conduse ieri pe ultimul drum de tot satul, unde s-au auzit doar bocete sfâşietoare de durere. „Doi părinţi distruşi pentru tot restul vieţii. Doar Dumnezeu să mai aibă grija lor. Nu mai are cine să le spună «mamă» sau «tată»", a spus printre lacrimi Maria Pavel, o localnică.

Maria Guraliuc şi fetiţa sa, Sabina au fost înmormântate în comuna Plugari
Maria Guraliuc şi fetiţa sa, Sabina au fost înmormântate în comuna Plugari
Maria Guraliuc şi fetiţa sa, Sabina au fost înmormântate în comuna Plugari

Click pe colaj pentru mai multe fotografii de la înmormântarea ziaristei ucise

George Guraliuc, care suferea de afecţiuni psihice grave, a fost găsit înjunghiat în inimă, sâmbătă după-amiază, de un turist într-o pădure din Pipirig. „Acesta avea trei leziuni făcute cu un obiect ascuţit tăietor, toate în zona inimii. Avem motive serioase să credem că leziunile au fost autoprovocate", a declarat Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE  

UPDATE Principalul suspect al dublei crime din Iaşi, în care au fost ucise o fostă jurnalistă şi fetiţa ei de 5 luni, este căutat în Moldova FOTO

Fosta jurnalistă Maria Guraliuc şi fetiţa ei de cinci luni au fost înjunghiate săptămâna trecută de fratele tinerei. După ce a tăiat gâtul surorii sale şi şi-a înjunghiat nepoata, tânărul, care suferea de afecţiuni psihice grave, s-a spălat, şi-a schimbat hainele şi apoi a plecat spre judeţul Neamţ cu un autobuz. Se pare că acesta intenţiona să mergă la o mănăstire de lână Pipirig. Însă, într-o pădure din apropiere, George Guraliuc s-a înjunghiat de trei ori în zona inimii. 

Ultimele clipe ale autorului dublului asasinat de la Iaşi

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite