Elevii ieşeni pot afla totul despre admiterea la „Cuza“. Vezi aici când vor avea loc Zilele Porţilor Deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 15 - 17 aprilie elevii din ultimii ani de liceu vor putea vizita cea mai veche universitate din ţară pentru a vedea cum se pot înscrie la programele de studii pe care le doresc.

Iaşi: Atenţie, studenţi! Se dărâmă Universitatea „Cuza“ (FOTO)

La Zilele Porţilor Deschise tinerii din clasele a XI-a şi a XII-a vor avea şansa de a afla mai multe despre cele peste 70 de programe de licenţă de la cele 15 facultăţi, despre viaţa studenţească şi oportunităţile pe care le oferă Universitatea. Ei vor putea sta de vorbă cu profesori, angajaţi şi cu studenţii de la disciplinele unde vor dori să se înscrie.

Iaşi: Admiterea la „Cuza“, între 11 şi 16 iulie

Astfel, informaţiile despre admitere vor fi prezentate în Sala Paşilor Pierduţi iar prezentările facultăţilor şi ale seminariilor şi cursurilor vor fi susţinute în Aula Magna, în Sala Senatului şi la fiecare facultate în parte. De asemenea, tinerii vor putea participa în cele trei zile şi la laboratoarele demonstrative, dar şi la workshopurile de orientare în carieră.

Absolvenţii universităţilor din Iaşi au imn. Ce părere ai de versuri?

Elevii care doresc să se înscrie pentru a vizita Universitatea pot face acest lucru completând formularul de site-ul instituţiei de învăţământ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite