Iaşi: Admiterea la „Cuza“, între 11 şi 16 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai veche universitate din ţară a decis perioada în care va organiza concursul de admitere din vara aceasta şi valoarea taxelor de studii.

Senatul Universităţii „Al. I. Cuza" a decis la finalul lunii trecute în ultima şedinţă calendarul admiterii, atât cea din vară cât şi din sesiunea de toamnă.

Astfel, proaspeţii absolvenţi de liceu vor trece prin emoţiile admiterii pentru prima dată în perioada 11 - 16 iulie. Atunci se vor depune dosarele. Între 17 şi 19 iulie vor fi selectaţi candidaţii iar în ultima zi vor fi afişate rezultatele.

Iaşi: Universitatea „Cuza“, decorată de preşedintele Băsescu

Cea de-a doua sesiune de admitere la studii universitare de licenţă şi de masterat va avea loc în perioada 12 - 15 septembrie, iar rezultatele vor fi afişate pe data de 18 septembrie.

Cuantumul taxelor de înscriere variază între 120 şi 250 de lei, iar taxele de şcolarizare au fost stabilite între 1.600 şi 3.000 de lei. Singura excepţie este taxa de studii de la programul de master de la specializarea Geochimia mediului, program cu predare în limba engleză. Aceasta are valoarea de 4.000 de lei pe an.

Iaşi: Absolventă de „Cuza“, distinsă în Germania

De asemenea, taxa la programele de masterat de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a fost stabilită la 800 de euro pe an, echivalentul a 3.400 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite