Dorel lasă Iaşiul în beznă. Află unde trebuie să mergi cu lanterna pe stradă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe localități nu beneficiază de iluminat public din cauza costurilor prea mari
Mai multe localități nu beneficiază de iluminat public din cauza costurilor prea mari

Numeroase artere sunt în beznă din cauza muncitorilor care rup cablurile în timpul lucrărilor la conductele de apă sau ale celor de refacere a infrastructurii rutiere.

În timpul unei simpe verificări, oficialii Primăriei au constatat că numeroase străzi sunt lăsate în beznă. Începând din Copou, pe Bulevardul Carol I şi până spre pasarela Bucium, pe mai multe tronsoane iluminatul public nu este funcţional.

Dorel face ravagii în Moldova. Oameni lăsaţi fără curent din cauza muncitorilor de pe şantierele electorale

Problemele legate de iluminat vizează cu precădere zone centrale pe care au intervenit fie muncitorii contractaţi de ApaVital, pentru înlocuirea conductelor de apă, cât şi cei contractaţi de Primărie (de la firmele Vega '93 Galaţi, Citadin sau Conest) pe Axa cultural-istorică. 

Orele critice în traficul haotic din Iaşi. Primăria dă vina pe şoferi, dar intră în prelungiri cu şantierele din oraş FOTO

Străzile cu probleme din evidenţele Primăriei sunt: Carol I, Lascăr Catargi, Strămoşilor, Bulevardul Independenţei, Sărărie, Bulevardul Ştefan cel Mare, Agatha Bârsescu (curtea şi parcarea din spatele Primăriei), parcarea din spatele Tribunalului, în faţa Palatului Culturii. 

Atenţie, şoferi! Veţi fi luaţi la întrebări în trafic de cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri 

"Am cerut firmelor de construcţie să angajeze echipe care să remedieze situaţia. Cablurile rupte nu sunt ale Primăriei, ci ale E-ON, dar lipsa iluminatului creează disconfort ieşenilor. Dacă nu vor reface li se vor opri bani din contractele de lucrări", a anunţat viceprimarul Mihai Chirica. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite