Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a scăpat de sancţiune după ce ar fi insultat un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Iaşi a decis să anuleze sancţiunea cu avertisment scris aplicată lui Tudor Ciuhodarul de către conducerea Spitalului „Sf. Ioan". Deputatul a fost sancţionat pentru că ar fi făcut un coleg de la SMURD "incompetent" şi "dobitoc".

Judecătorii Tribunalului i-au admis în această după-amiază acţiunea doctorului Ciuhodaru şi au dispus ca unitatea sanitară să-i plătească şi 1.500 de lei cheltuieli de judecată. Decizia nu este însă definitivă.

„Tribunalul Iaşi a admis contestaţia împotriva deciziei de sancţionare cu avertisment, decizie pe care o apreciem ca fiind una legală şi temeinică şi care confirmă susţinerile noastre cu privire la abuzurile comise de către conducerea Spitalului „Sf. Ioan" împotriva medicului Tudor Ciuhodaru", a declarat Florin Calistru, avocatul medicului- deputat.

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a fost sancţionat pe 25 ianuarie cu un avertisment scris de către conducerea Spitalului "Sf. Ioan" pentru că i-ar fi spus unui coleg de la Dispeceratul SMURD „dobitoc" şi „incompetent". Medicul a contestat în instanţă sancţiunea, iar după comasarea spitalelor a fost introdus în cauză Spitalul "Sf. Spiridon".

Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru se va lupta în instanţă cu Spitalul „Sf. Spiridon" după ce a insultat un coleg

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule" (AUDIO) UPDATE

Tudor Ciuhodaru susţine în plângerea adresată Tribunalului Iaşi că reprezentanţii spitalului nu erau competenţi să- l sancţioneze, iar decizia este nulă. Mai mult, doctorul arată că înregistrarea discuţiei pe care a purtat-o cu medicul SMURD a fost efectuată de pe telefonul direct instalat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Convorbirea era confidenţială, iar pentru obţinerea ei era necesar acordul unui magistrat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite