UPDATE Cruzime! Bebeluş mort găsit într-un tomberon din cartierul Dacia FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou-născut a fost găsit decedat joi dimineaţă într-un tomberon de pe strada Sarmisegetuza, în apropierea blocului D3. Medicii de pe Ambulanţă nu au putut decât să constate decesul, iar criminaliştii face cercetări la faţa locului.

Ora 12.47 Trecătorii au fost îngroziţi de descoperirea macabră din tomberon.

„Criminala mai bine îl dădea la casa de copii decât să îl lase într-un container. Altele se chinuie să facă copii cu atâtea tratamente şi altele îl aruncă“, spune Ioana Stoica.

Ora 12.45 Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 9.30 de câtre un locatar care se duce să-şi arunce gunoiul.

„În urma necropsiei se va stabili dacă era născut la termen, viu şi viabil“, spune Anca Vîjiac, purtptorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Ora 11.11 Un bebeluş a fost găsit fără suflare într-un tomberon din cartierul ieşean Dacia. Din primele informaţii se pare că nou-născutul este mort de câteva zile, iar cordonul ombilical nu a fost tăiat. Medicii de la Ambulanţă ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

image

Bebeluş de câteva ore abandonat lângă Policlinica de Copii din Iaşi UPDATE

Bebeluşul abandonat pe câmp are şanse mari să trăiască

Viaţa bebeluşului abandonat pe câmp este încă în pericol

Mama care şi-a abandonat copilul pe câmp: „Vreau să-l botez şi să-l iau acasă“

„Bebeluşul este decedat de mai mult timp, de 2-3 zile. Are un cordon ombilical lung, netăiat, e posibil să fie şi placenta acolo. Medicii au constatat doar decesul, nu au fost lăsaţi să facă mai mult, la faţa locului venind criminaliştii", spune doctorul Radu Calistru, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Emoţionant! Nou-născutul abandonat pe câmp a fost salvat de sora lui UPDATE

Bebeluş abandonat pe câmp, adus în stare gravă la maternitate în Iaşi UPDATE

Vom reveni cu amănunte!

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite