Viaţa bebeluşului abandonat pe câmp este încă în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieţelul abandonat de mamă pe un câmp din localitatea ieşeană Dolheşti este în continuare ventilat mecanic, iar medicii sunt reţinuţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Bebeluşul părăsit imediat după naştere de cea care i-a dat viaţă luptă în continuare să supravieţuiască.

Medicii fac eforturi supraomeneşti pentru a-l salva, însă sunt reţinuţi în ceea ce priveşte şansele de a-şi reveni complet.

Mama care şi-a abandonat copilul pe câmp: „Vreau să-l botez şi să-l iau acasă“

„Copilul este în continuare ventilat mecanic. Este stabil, dar nu putem spune dacă va supravieţui. A stat ore în şir în frig şi nemâncat şi nu ne putem pronunţa deocamdată", spune doctorul Maria Stamatin, şefa Clinicii de Neonatologie a Maternităţii „Cuza Vodă" din Iaşi.

Emoţionant! Nou-născutul abandonat pe câmp a fost salvat de sora lui UPDATE

Bebeluş abandonat pe câmp, adus în stare gravă la maternitate în Iaşi UPDATE

Micuţul a fost găsit pe câmp chiar de sora lui mai mare şi a fost transportat la spital cu hipotermie, având o temperatură corporală de doar 27 de grade. Băieţelul născut prematur cântărea 1,7 kilograme.

Bebeluş de câteva ore abandonat lângă Policlinica de Copii din Iaşi UPDATE

Lăcrămioara Anuţă, mama copilului, a povestit că a născut vineri, 11 mai, în timp ce se afla la prăşit şi că a abandonat bebeluşul pe câmp pentru că i s-a părut că nu respiră şi s-a speriat. Femeia regretă gestul şi vrea să-şi ia copilul acasă ca să-l crească. Băieţelul este al şaselea copil al femeii.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite