Contestaţie la concursul pentru funcţia de conducere de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Minciună (centru), alături de Aneta Manolaceh, şeful interimar al DJADP, şi de consilierul judeţean Vasile Câtea
Daniel Minciună (centru), alături de Aneta Manolaceh, şeful interimar al DJADP, şi de consilierul judeţean Vasile Câtea

În urma probei scrise la concursul pentru şefia Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi, Daniel Minciună, unul din consilierii personali ai şefului judeţului, Cristian Adomniţei, a fost admis, contracandidatul său neluând notă de trecere.

Ora 15.20 Dan Dunărel Chiru, care a obţinut 45 de puncte la concursul din 10 septembrie, a depus contestaţie. Lucrarea sa, care nu a adunat cele 70 de puncte necesare pentru a fi declarat admis, va fi recorectată miercuri, 12 septembrie. În cazul în care acesta va reuşi să obţină puncajul de trecere va susţine ineterviul joi, 13 septembrie, alături de Daniel Minciună, care a obţinut 88,60 de puncte şi a fost declarat admis.

Prima mutare din mandat a noului şef al judeţului Iaşi: a schimbat directorul la Aeroport. Află cine a fost numit FOTO

Ora 10.00 Potrivit rezultatelor afişate de CJ, Daniel Ionuţ Minciună-Bejan a fost declarat admis cu un punctaj final de 88,60. Contracandidatul său, Dan Dunărel Chiru, a obţinut doar 45 de puncte. Cotestaţiile pot fi depuse până marţi, 11 septembrie, la ora 15.00, iar în cazul în care nu se depun contestaţii, interviul va avea loc miercuri, de la ora 10.00.

Minciună, în cazul în care va trece şi de interviu, ar fi al patrulea consilier personal de-al lui Adomniţei care ar ajunge director. Recent, Dragoş Mandache a fost numit şef al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru. Află mai multe AICI

Teodora Jinga, un alt consilier personal, a fost singura care s-a înscris la concursul pentru funcţia de director al Direcţiei de Proiecte şi Dezvoltare Durabilă. Jinga a mai ocupat funcţia de conducere din CJ prin care sunt gestionate toate proiectele cu finanţare europeană nerambursabilă şi în mandatul fostului preşedinte Constantin Simirad. Vezi AICI de ce a demisionat din funcţie.

Prima mutare din mandat a noului şef al judeţului Iaşi: a schimbat directorul la Aeroport. Află cine a fost numit FOTO

Funcţia de consilier personal al lui Adomniţei a fost ocupată un timp şi de Marius Bodea, care la scurt timp după ce Adomniţei a ajuns şef al judeţului a fost numit director general la Aeroportul Iaşi, fără a mai susţine concurs. Acesta l-a înlocuit pe Gheorghe Corjăuţanu, consilierul lui Constantin Simirad, numit după aceeaşi metodă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite