Director pe proiecte europene la judeţ, plecat pe vremea lui Simirad, se întoarce în echipa lui Adomniţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cei patru consilieri personali aduşi de noul şef al CJ, Cristian Adomniţei, se află şi Teodora Jinga, care a mai lucrat în instituţie în timpul lui Simirad.

Teodora Jinga a condus această direcţie doi ani, în timpul mandatului lui Constantin Simirad. La 1 septembrie 2010, Jinga şi-a prezentat demisia invocând atunci diminuările salariale impuse în sistemul bugetar. Locul ei a fost ocupat la acea dată de Laura Păstrăvanu, care încă este în funcţia de conducere a direcţiei.

"Deocamdată, doamna Jinga este consilierul meu personal. Am nevoie de ea la Consiliul Judeţean, cum am nevoie şi de doamna Păstrăvanu. Voi căuta o soluţie pentru ca ele să îşi facă treaba cât mai bine pe ceea ce se pricep cel mai bine", a spus Adomniţei.

Şefa pe proiecte UE din CJ Iaşi şi-a dat demisia din instituţie

Cele patru funcţii de consilieri personali sunt ocupate de Marius Pârciu (purtător de cuvânt al CJ), Răzvan Timofciuc, Teodora Jinga şi Daniel Minciună. Cel din urmă este în cărţi pentru a ocupa funcţia de conducere de la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi.

Prima mutare din mandat a noului şef al judeţului Iaşi: a schimbat directorul la Aeroport. Află cine a fost numit FOTO

Funcţia de consilier personal a fost o trambulină de câteva zile şi pentru Marius Bodea, care la scurt timp a fost numit director general la Aeroportul Iaşi, fără a mai susţine concurs. Acesta l-a înlocuit pe Gheorghe Corjăuţanu, consilierul lui Constantin Simirad, numit după aceeaşi metodă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite