Culmea numirilor politice la Iaşi! Încă un consilier personal de-al lui Adomniţei ajunge şef. Află cine este!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Mandache, noul şef al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru
Dragoş Mandache, noul şef al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru

Funcţia de consilier personal al şefului Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, reprezintă o rampă de lansare sigură spre un post de director în una din instituţiile din subordine.

În câteva luni, consilierii personali ai lui Adomniţei au ajus şefi la Aeroport, la direcţia de care se ocupă de gestionarea proiectelor europene, iar mai nou la Euroregiunea Siret-Prut-Nistru. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute Comitetul Director al Asociaţiei „Euroregiunea Siret-Prut-Nistru" (AESPN) a decis numirea lui Dragoş Mandache în fruntea Asociaţiei care se află în coordonarea Consiliului Judeţean Iaşi.

Director pe proiecte europene la judeţ, plecat pe vremea lui Simirad, se întoarce în echipa lui Adomniţei

Absolvent de Politehnică, Dragoş Mandache (26 de ani) a fost consilierul personal al lui Adomniţei în perioada în care acesta era deputat, iar de când a ajuns şef la CJ a fost unul din consilieri săi alături de Teodora Jinga, Daniel Minciună, Marius Pârciu ori Răzvan Timofciuc.

„O astfel de decizie se impunea în urma demisiei lui Ştefan Susai (n.r. numit în timpul mandatului lui Constantin Simirad), fostul preşedinte al Asociaţiei. Comitetul Director al AESPN a decis ca noul director să fie Dragoş Mandache“, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Vot pe noua organigramă de la Consiliul Judeţean Iaşi. Câţi directori vom plăti!

Recent, Teodora Jinga, care a ocupat funcţia de consilier personal, a fost singura care s-a înscris la concursul pentru funcţia de director al Direcţiei de Proiecte şi Dezvoltare Durabilă. Jinga a mai ocupat funcţia de conducere din CJ prin care sunt gestionate toate proiectele cu finanţare europeană nerambursabilă şi în mandatul fostului preşedinte Constantin Simirad. Vezi AICI de ce a demisionat din funcţie.

Prima mutare din mandat a noului şef al judeţului Iaşi: a schimbat directorul la Aeroport. Află cine a fost numit FOTO

Funcţia de consilier personal a fost o trambulină de câteva zile şi pentru Marius Bodea, care la scurt timp după ce Adomniţei a ajuns şef al judeţului a fost numit director general la Aeroportul Iaşi, fără a mai susţine concurs. Acesta l-a înlocuit pe Gheorghe Corjăuţanu, consilierul lui Constantin Simirad, numit după aceeaşi metodă.

În această lună este scoasă la concurs şi funcţia de conducere de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Iaşi. În cărţi pentru funcţie este un alt consilier personal al lui Adomniţei, Daniel Minciună. Acesta şi-a depus dosarul pentru concursul pentru funcţia de conducere de la drumuri din 10 septembrie. El îl are contracandidat pe Daniel Chiru (55 de ani), un candidat venit din mediul privat.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite