Clienta care a înjunghiat un taximetrist, de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţugui este internat în spital
Ion Ţugui este internat în spital

Poliţiştii scotoces oraşul de patru zile pentru a găsi clienta care ar fi înjunghiat un taximetrist şi l-a lăsat fără maşină. Anchetatorii nu au reuşit să o identifice încă pe tânără blondă, tunsă scurt, de 1,70 metri, aşa cum a descris-o Ion Ţugui (53 de ani), şoferul rănit pe 8 martie.

Poliţiştii au căutat-o pe tânără în blocurile din centrul Iaşiului. Locatarii din imobilele din apropierea zonei în care a fost abandonată maşina au fost întrebaţi dacă ştiu o persoană cu semnalmentele presupusei cliente. De asemenea, Ţugui a fost audiat de două ori de anchetatori şi i-au fost prezentate mai multe poze cu diferite tinere care corespund descrierei. Taximetristul a povestit pentru cotidianul „Adevărul" că, pe 8 martie la ora 04.20, a luat o clientă din staţia de la Cub şi a mers cu ea spre strada Ogorului  (n.r. în Păcurari, în apropierea intrării în Grădina Botanică).

EXCLUSIV Mărturia taximetristului înjunghiat la Iaşi: „Îmi curgea sânge pe gât şi pe nas!” UPDATE

 „La intersecţie cu Moara de Foc am vrut să fac la dreapta, pe lângă bancă. Am încetinit şi cred că aveam 20 de kilometri la oră, iar atunci m-a înjunghiat din senin. Nu ştiu cu ce obiect. Am oprit şi am sărit din maşină. Îmi curgea sânge pe gât şi pe nas şi mi-am ţinut la gât geaca de piele", a povestit Ion Ţugui.

Taximetrist din Iaşi înjunghiat de o clientă şi lăsat fără maşină UPDATE FOTOGALERIE

Operaţie-maraton pentru a-l salva pe taximetristul înjunghiat de o clientă

Bărbatul ar fi cerut ajutorul unui alt coleg de la o firmă de taximetrie, care era în staţie la Moara de Foc. Acesta l-ar fi dus şi la spital. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu maşina. Am aflat apoi că mi-au dispărut casetofonul şi staţia", a spus Ion Ţugui. Taxiul a fost găsit câteva ore mai târziu în centrul oraşului. Ion Ţugui a fost operat la gât de medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon", iar săptămâna aceasta va fi externat.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cum decurge ancheta în acest caz.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite