EXCLUSIV Mărturia taximetristului înjunghiat la Iaşi: „Îmi curgea sânge pe gât şi pe nas!” UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţugui este internat în spital
Ion Ţugui este internat în spital

Taximetristul Ion Ţugui (53 de ani) a povestit pentru ziarul "Adevărul" peripeţiile prin care a trecut după ce a luat o clientă în maşină. Bărbatul a fost înjunghiat pe 8 martie, iar acum este internat în spital.

Ora 18.48 Poliţiştii o caută pe clienta care l-ar fi înjunghiat pe taximetrist prin blocurile din centrul Iaşiului. Locatarii din imobilele din apropierea zonei în care a fost abandonată maşina au fost întrebaţi dacă ştiu o persoană cu semnalmentele presupusei cliente. Oamenii legii caută o persoană de sex feminin, de 1,70 m, blondă, tunsă scurt.

Ora 15.30 Ion Ţugui, care a fost înjunghiat în gât, a povestit clipele de groază prin care a trecut. Ieşeanul a povestit cu vocea răguşită cum s-au petrecut evenimentele din dimineaţa zilei de 8 martie. „Pe la ora 04.20  am luat o tânără blondă, tunsă scurt, din staţia de la Cub. Mi-a spus să o duc pe strada Ogorului (n.r. în Păcurari, în apropierea intrării în Grădina Botanică)", îşi aminteşte taximetristul.

Bărbatul ar fi mers pe Ştefan cel Mare, apoi prin zona Fundaţie şi a coborât spre Păcurari. „La intersecţie cu Moara de Foc am vrut să fac la dreapta, pe lângă bancă. Am încetinit şi cred că aveam 20 de kilometri la oră, iar atunci m-a înjunghiat din senin. Nu ştiu cu ce obiect. Am oprit şi am sărit din maşină. Îmi curgea sânge pe gât şi pe nas şi mi-am ţinut la gât geaca de piele", a povestit Ion Ţugui.

Taximetristul agresat va fi externat săptămâna viitoare

Bărbatul ar fi cerut ajutorul unui alt coleg de la o firmă de taximetrie, care era în staţie la Moara de Foc. Acesta l-ar fi dus şi la spital. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu maşina. Am aflat apoi că mi-au dispărut casetofonul şi staţia", a spus Ion Ţugui (foto).

image

Bărbatul a menţionat că nu a vorbit deloc cu clienta sa pe traseu. „Ştiu doar că era blondă şi tunsă scurt. Mi-a spus doar unde vrea sa o duc", susţine ieşeanul.

Taximetrist din Iaşi înjunghiat de o clientă şi lăsat fără maşină UPDATE FOTOGALERIE

Taxiul a fost găsit câteva ore mai târziu în centrul oraşului. Poliţiştii l-au audiat de două ori pe Ion Ţugui şi i-au arătat fotografii cu diferite persoane. Însă taximetristul nu a recunoscut-o, din planşele prezentate, pe clienta care susţine că l-a înjunghiat. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Operaţie-maraton pentru a-l salva pe taximetristul înjunghiat de o clientă

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite