Autorul dublului asasinat de la Iaşi, înmormântat lângă victimele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii lui George Guraliuc l-au condus pe ultimul drum
Părinţii lui George Guraliuc l-au condus pe ultimul drum

George Guraliuc (22 de ani), care şi-a ucis sora şi nepoţica de cinci luni, a fost îngropat, luni, în localitatea natală Plugari. Cei doi fraţi au fost aşezaţi unul lângă altul în cimitir.

Părinţii fostei jurnaliste ieşene, Maria Guraliuc (29 de ani), l-au înmormântat şi pe fiul lor . După ce duminică şi-au dus la groapă fata şi nepoata de cinci luni, ieri l-au înhumat în cimitirul din comuna Plugari pe principalul suspect al dublului asasinat, George, fratele Mariei. 

Tânărul, care a fost găsit înjunghiat într-o pădure din Pipirig, a fost condus pe ultimul drum de câţiva apropiaţi şi cunoştinţe. „Unde te duci George? Unde te duci?", spunea printre lacrimi mama tânărului, care a rămas în doar o zi fără cei doi copii şi nepoată. De la înmormântare a lipsit însă George Scurtu, soţul Mariei şi tatăl Sabinei, şi rudele sale.

Duse pe ultimul drum în acelaşi sicriu FOTO

FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE 

Preoţii au oficiat o slujbă specială pentru George Guraliuc, care s-a sinucis într-o pădure din Neamţ în aceeaşi zi în care şi-a decapitat sora şi nepoata. Deşi canoanele impun ca sinucigaşii să fie înmormântaţi la marginea cimitirului, sicriul tânărului a fost aşezat într-o groapă săpată lângă  cea a surorii şi nepoatei.

Probe ADN preluate înainte de înmormântare

Înainte de a fi îngropat, o echipă de criminalişti a venit la Plugari şi a prelevat probe de pe cadavrul lui George Guraliuc. Tânărul, care suferea de schizofrenie, le-a ucis joia trecută pe fosta jurnalistă şi pe fiica ei. Potrivit anchetatorilor, după crima dintr-un apartament din Iaşi, tânărul s-a spălat, s-a schimbat şi a plecat cu un autobuz spre judeţul Neamţ. Soţul tinerei a fost cel care le-a găsit fără suflare, după şase ore. George Guraliuc a fost dat în urmărire naţională, iar pe  21 iulie, un turist a găsit cadavrul lui George Guraliuc într-o pădure din Pipirig.

Ultimele clipe ale autorului dublului asasinat de la Iaşi

Anchetatorii susţin că, tânărul şi-a înfipt de trei ori cuţitul în zona inimii, iar apoi ar fi încercat să-şi oprească hemoragia. Oamenii legii nu au găsit încă arma crimei. Aceştia aşteaptă rezultatele probelor de sânge luate din apartamentul din Alexanfru cel Bun, în care a fost înjunghiată fosta ziaristă şi fiica sa, şi nu i-au permis încă lui George Scurtu să se întoarcă acasă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite