Autobuzele din Iaşi, transformate în maşini de nuntă de patru tineri care îşi fac de cap (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un interes comun pentru arta modernă, patru tineri aflaţi la studii în Capitala Moldovei şi-au dezvoltat o pasiune pentru a face nebunii, uneori cât ai bate din palme.

Cei patru studenţi s-au făcut remarcaţi prima dată în urmă cu doi ani, când au venit cu un serviciu inedit pentru fetele din campusurile studenţeşti. Postaţi timp de câteva ore în fiecare zi pe o bancă lângă cămine, tinerii ţineau la vedere o pancartă prin care dădeau de ştire că oferă săruturi fetelor la un preţ de 4,8 lei.

Iaşi: Patru studenţi vând pupici la promoţie

Aşa cum mărturiseau la acel moment, Sido, Alex, Ono şi Rav au pornit această iniţiativă din simplul motiv de a face rost de bani pentru ţigări. Studenţii şi-au promovat ideea şi în cadrul festivalului FestudIS.

image

Încurajaţi de răspunsul publicului, tinerii au trecut la fapte mai mari. Mai întâi şi-au făcut un blog (nefacemdecap.com), unde şi-au postat trăznăile.

Iaşi: Şmecherii din trafic, filmaţi în „exerciţiul funcţiunii" (VIDEO)

Una dintre ele constă în transformarea în numai câteva clipe a unui autobuz de călători într-un vehicul pentru transportul proaspeţilor căsătoriţi. Vezi video mai jos:

A urmat campania de promovare a ţelinei drept cel mai bun „întăritor" natural al unei vieţi sexuale sănătoase.

image

Cei patru tineri au revenit în scurt timp cu o nouă campanie, al cărui mesaj l-au postat prin tot oraşul.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite