Iaşi: Patru studenţi vând pupici la promoţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sido, Alex, Ono şi Rav, studenţi la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, au găsit o metodă originală de a face rost de bani de buzunar. S-au proţăpit pe o bancă lângă

Sido, Alex, Ono şi Rav, studenţi la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, au găsit o metodă originală de a face rost de bani de buzunar.

S-au proţăpit pe o bancă lângă căminele de fete din campusul „Titu Maiorescu”, cu o pancartă pe care scrie cu litere de-o şchioapă „Super ofertă pentru fete! Săruturi la 4 lei”. Cele mai multe fete chicotesc când îi văd pe tinerii care-şi vând farmecele, dar niciuna nu se opreşte să cumpere un pupic. Studenţii nu se descurajează şi supra-licitează oferta: „Fiţi sigure că nu veţi regreta dacă încercaţi” sau „Primeşti sărutul gratis dacă eşti cu prietenul”, strigă ei către fete.

„Sunt simpatici, dar nu
i-aş pupa nici dacă m-ar plăti ei pe mine. Nu vor decât să atragă atenţia”, crede Roxana, studentă la Drept. Băieţii spun că au trezit totuşi interesul unor doamne trecute de prima tinereţe. „Ne-au întrebat dacă oferta este valabilă şi pentru persoanele mai în vârstă şi dacă putem să le returnăm banii dacă nu vor fi mulţumite de sărutări. Evident le-am spus că nu vom putea să le dăm banii înapoi şi au plecat”, susţine Ono, student în anul al doilea la Facultatea de Contrucţii Civile. Pupăcioşii îşi mai oferă numerele de telefon fetelor, contra sumei de 3 lei, iar dacă vreuna va dori să-i pupe pe toţi patru, atunci ea va plăti doar 10 lei. Tinerii îşi prezintă oferta în fiecare după-amiază, timp de două ore, în speranţa că vor reuşi până la urmă să adune ceva bani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite