Aurelian Şoric, respins a doua oară la intrarea în Barou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelian Vasea Şoric  (40 de ani), destituit din Poliţie în luna ianuarie 2011 a dat din nou luna trecută examenul pentru a profesa ca avocat.

În perioada 8 octombrie- 19 octombrie, acesta a susţinut probele scrise la Drept Civil, Drept procesual Civil, Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, Drept Penal şi Drept procesual Penal.

Pentru a fi admis în Barou, el ar fi trebuit să obţină cel puţin nota 5 la fiecare disciplină şi o medie generală de cel puţin 7. Pentru că a lucrat în Poliţie, Aurelian Şoric a scăpat de testarea grilă care a fost organizată pe data de 8 octombrie .

Cu toate acestea, înlesnirile de care a avut parte nu l-au ajutat să-şi vadă visul împlinit. Şoric a fost declarat "Respins" şi la examenul de anul acesta. Astfel, la proba de Drept Civil acesta a fost punctat cu 5,38, la Drept Procesual Civil cu 5,25, la Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat a obţinut nota 6.25, la Drept penal 5,50, iar la ultima probă, cea de Drept procesual civil doar 5,88. Media finală a acestuia a fost 5,65.

EXCLUSIV Ieşeanul Aurelian Şoric, fostul şef al Poliţiei Neamţ, a picat la examenul de admitere în avocatură. Vezi ce note a luat!

Aurelian Şoric a picat, anul trecut, examenul de admitere în avocatură cu media 4,34. La Drept Civil fostul şef al Poliţiei Neamţ a obţinut 4,13, la Drept Procesual Civil a luat 2,33, la Drept Penal nota 6,00, iar la Drept Procesual Penal 5,25. Lui Aurelian Vasea Şoric i-a dat bătaie de cap şi testarea la „organizarea şi exercitarea profesiei de avocat", la care a obţinut 4,00. În urma contestaţiei a obţinut nota 9.00 la Drept Civil, 7.75 la Drept Procesual Civil, iar la „organizarea şi exercitarea profesiei de avocat" a obţinut nota 4,75. Media generală a lui Şoric a fost de 6,55.

Fostul şef  a primit pe 20 mai 2011 autorizaţie de mediator după ce a absolvit cursurile Asociaţiei „Centrul de Mediere" din Craiova.

CITEŞTE ŞI:

VIP-uri controversate, printre care şi celebrul Aurelian Şoric, se înghesuie la Iaşi să dea examen pentru admiterea în avocatură

Aurelian Vasea Şoric cere 130.000 de euro pentru că a fost destituit din funcţie

Aurelian Vasea Şoric plânge de mila interlopului ucis

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite