Asociaţiile de proprietari şi firmele de repartitoare din Iaşi, controlate la sânge pentru aberaţiile din facturi la căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectori de la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice(ANRSC) vor verifica de astăzi, 19 martie, asociaţiile de proprietari şi firmele de rapartitoare din Iaşi pentru a explica anomaliile din facturile la căldură.

Notă de plată aberantă la căldură în Iaşi. Client la CET: „Îmi plătesc în rate factura de 860 de lei“

Reprezentanţii Primăriei au făcut o sesizare la ANRSC de săptămâna trecută în care au semnalat facturile aberante pe care ieşenii trecuie să le plătească. Clienţii CET au primit note de plată pentru luna februarie de peste 1.500 de lei pentru un apartament cu două camere, în timp ce vecinii au de plătit 5-6 lei pentru căldură pe o lună.

Facturile la căldură de infarct pentru luna februarie. Ieşenii reclamă consumul umflat

„Problema cu agentul termic încep după gigacalorimetrul de la blocuri. Defalcarea consumului e treaba asociaţiilor unde intervin însă multe probleme. Firmele de repartitoare nu-şi fac datoria. Nu citesc la toată lumea îăn aceeaşi perioadă sau nu le citesc deloc", a spus primarul Gheorghe Nichita.  

Nici angajaţii Primăriei nu au scăpat de sancţiuni pentru anomaliile din facturi. Primarul a decis să o concedieze pe Parascheva Ursache din funcţia de şef al Serviciului de Asociaţii de Proprietari din cadrul municipalităţii, din cauza reclamaţiilor din partea preşedinţilor de asociaţie. În locul ei a fost numit Ion Ciobanu, fostul şef al Serviciului Control Urbanism.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite