Facturile la căldură de infarct pentru luna februarie. Ieşenii reclamă consumul umflat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Datorii record la întreţinere
Datorii record la întreţinere

Ieşenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au rămas şocaţi când au văzut facturile la încălzire pentru consumul din luna februarie. Abonaţii CET trebuie să plătească în medie cu 35% faţă de ianuarie.

Cadou de Anul Nou la Iaşi: încălzire de infarct

Din cauza frigului din luna februarie, ieşenii au consumat cu 35% mai mult agent termic faţă de prima lună a anului.Pentru un apartament cu o cameră, factura la căldură are o valoare de 250 de lei, iar pentru două camere, 331 lei. Ieşenii care locuiesc într-un apartament cu trei camere vor plăti 416 lei, iar cei din locuinţe cu patru camere, 553 de lei.

Abonaţii CET sunt nemulţumiţi de valoarea facturile şi au făcut reclamaţii la Primărie. Ieşeni din blocurile din Primăverii, Piaţa Unirii, Ţuţora sau bulevardul Socola au primit facturi umflate de peste 1.000 de lei, în condiţiile în care vecinii săi trebuie să plătească doar câteva sute de lei.

Primăria Iaşi a lăsat tot oraşul fără apă caldă şi căldură la temperaturi de -3 grade Celsius

„În ultima perioadă, am fost sesizaţi de ieşeni cu privire la anomaliile din sistemul de plată. Am remarcat că sunt facturi de până la zece ori mai mari de la un consumator la altul", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite