Asistenta zdrobită de tramvai la Iaşi: „Noi nu eram pe şine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta Mirela Drăguşanu i-ar fi spus astăzi unei colege că autoturismul în care şi-a pierdut viaţa agentul Dănuţ Condurache nu era în faţa tramvaiului.

Angajata închisorii, rănită şi ea în cumplitul accident de luni, ar fi precizat că maşina lor se afla pe prima bandă. „Medicul penitenciarului a vizitat-o astăzi pe colega noastră. Ea a povestit că Dănuţ Condurache a circulat corect. Dacia condusă de el se afla pe prima bandă, lângă tramvai. Asistenta a povestit că nu îşi aminteşte decât că au fost izbiţi de vagon şi nu ştia ce s-a întâmplat cu agentul. Noi le-am spus această ipoteză şi celor de la Rutieră", a declarat Marius Vulpe, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

În schimb martorii accidentului susţin că Dacia era în faţa tramvaiului. „La semafor eu eram primul în spatele autobuzului, iar în spatele meu era Dacia Albă şi Mercedesul negru", Viorel Mândru, şoferul unui BMW implicat şi el în accident.

Citiţi şi:

Iaşi: Asistenta Penitenciarului rănită în accidentul de la Fundaţie nu poate fi operată (UPDATE)

Slujbă în stradă în memoria ieşeanului ucis de tramvai. Familia agentului mort: „Noi nu acuzăm, Dumnezeu va judeca" (FOTO si VIDEO)

Mirela Drăguşanu a aflat de abia când era dusă cu elicopterul la Bucureşti că Dănuţ Condurache a murit în cumplitul accident. Asistenta este internată la Spitalul Floreasca din capitală. Un tramvai a izbit luni şase maşini şi un autobuz. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă vagonul a avut vreo defecţiune tehnică sau vatmanul nu a frânat la timp.

În urma accidentului agentul Dănuţ Condurache, din cadrul Penitenciarului Iaşi şi-a pierdut viaţa. "Noi am deschis două conturi: unul pentru familia agentului şi celălalt pentru asistenta medicală",a  declarat Marius Vulpe, directorul Penitenciarului Iaşi.

Citiţi şi:

Iaşi: Vatmanul, singurul cercetat penal în urma tragediei de pe Copou. Vezi aici primele rezultate ale expertizei. (UPDATE)

Iaşi: Vezi imagini de la locul cumplitului accident de tramvai (FOTO şi VIDEO)

Iaşi: Asistenta Penitenciarului rănită în accidentul de la Fundaţie nu poate fi operată (UPDATE)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite