Iaşi: Asistenta Penitenciarului rănită în accidentul de la Fundaţie nu poate fi operată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Drăguşanu, femeia care se afla pe scaunul din dreapta în maşina în care a murit Dănuţ Condurache, nu poate fi operată la bazin deocamdată din cauza unor complicaţii. Femeia a fost transportată ieri la Spitalul Floreasca din capitală.

Ora 15.50 Surse din rândul anchetatorilor spun că necropsia lui Dănuţ Condurache, agentul spulberat de tramvaiul groazei, arată că acesta a avut o moarte violentă.

„Nu s-a chinuit. Era făcut zob! A avut parte de o moarte violentă. A decedat pe loc. Cu leziunile pe care le-a avut nu avea nicio şansă de supravieţuire“, spun surse din rândul anchetatorilor.

Ora 14.40 Asistenta Penitenciarului Iaşi, accidentată luni la amiază de tramvaiul fără frâne, este internată la Terapie Intensivă. Aceasta are un genunchi strivit şi fractură de bazin. Medicii spun că încă nu o pot opera.

Şofer RATT prins beat la volanul unui autobuz plin de călători

Transport criminal pentru călătorii din Iaşi: tramvaie vechi şi pante abrupte (FOTO)

Slujbă în stradă în memoria ieşeanului ucis de tramvai. Familia agentului mort: „Noi nu acuzăm, Dumnezeu va judeca“ (FOTO si VIDEO)

Iaşi: Fratele asistentei rănită grav de tramvaiul fără frâne: „E un miracol că a scăpat doar cu nişte fracturi!“ (FOTO, VIDEO, UPDATE)

„Pacienta va fi evaluată în continuare şi urmează să se stabilească cu exactitate momentul în care să fie operată. O intervenţie chirurgicală nu este recomandată deocamdată din ce reiese din analize", spune doctorul Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Bucureşti.

VIDEO Iaşi: Un tramvai fără frâne a spulberat şase maşini. O persoană a murit (UPDATE FOTO)

Pe străzile Iaşiului circulă tramvaie-sicrie. Vezi aici incidentele în care au fost implicate vagoanele de-a lungul anilor

După efectuarea operaţiei, femeia va fi nevoită să stea câteva luni la pat pentru a se reface.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite