Admitere liceu 2011 în Iaşi. Vezi aici unde ai fost admis UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iasi.adevarul.ro vă prezintă rezultatele în urma repartizării la liceele din judeţ.

Ora 10.45 În urmă cu puţin timp, pe siteul Ministerului Educaţiei au fost publicate listele cu liceele la care au fost distribuiţi absolvenţii de clasa a VIII-a în funcţie de opţiunile pe care le-au bifat pe fişă.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla la ce liceu ai fost admis.

DEZASTRU Topul liceelor din Iaşi cu cele mai mici medii de admitere. La 11 instituţii din oraş s-a intrat cu note sub 5

Top licee din Iaşi unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Un elev ieşean cu nota 9 a ratat locul la liceu

375 de elevi au luat note sub 5 la limba română, iar la matematică 3.274 nu au luat notă de trecere. Rezultatele Evaluării Naţionale arată că la nivelul judeţului Iaşi promovabilitatea este de 74,66%. Cele mai mari probleme au fost înregistrate la matematică, unde promovabilitatea este de 65,91%. La limba română rezultatele sunt ceva mai bune, 85,88% dintre elevi luând notă de trecere.

„S-au înregistrat 128 de note de 10 la limba română şi 283 de note de 10 la matematică", spune profesorul Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Citeşte şi:

Iaşi: Au fost afişate rezultatele finale ale Evaluării Naţionale. Vezi aici lista, în ordinea mediilor

Iaşi: Poveştile din spatele notelor de 10 de la Evaluarea Naţională. Vezi ce spun elevii-geniali despre subiectele de examen

La Colegiul Naţional „Costache Negruzzi", 17 elevi au obţinut note maxime la ambele obiecte. Conducerea instituţiei de învăţământ susţine că niciun elev de la acest liceu nu a picat vreo probă.

Vezi şi:

PERFORMANŢĂ A plouat cu note de 10 la Evaluarea Naţională în liceele de elită din Iaşi. Peste 3.000 de elevi au „picat“ examenul. Vezi aici lista cu notele obţinute UPDATE

Consultă aici listele cu rezultate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite