Un elev ieşean cu nota 9 a ratat locul la liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Constantin Motaş, absolvent al Colegiului Naţional „Costache Negruzzi" cu media de admitere 9, nu a fost repartizat la liceu pentru că a completat o singură opţiune.

Candidatul David Motaş are media de admitere 9 şi se află pe lista candidaţilor nerepartizaţi în judeţul Iaşi pentru că a bifat o singură opţiune: Colegiul Naţional „Costache Negruzzi", instituţie la care a absolvit clasa a VIII-a.

Admitere liceu 2011 în Iaşi. Vezi aici unde ai fost admis UPDATE

Iaşi: Poveştile din spatele notelor de 10 de la Evaluarea Naţională. Vezi ce spun elevii-geniali despre subiectele de examen

Reprezentanţii învăţământului ieşean susţin însă că tânărul, care este de etnie rromă, va putea să urmeze colegiul dorit dacă va apela la locurile speciale rromilor.

Topul liceelor din judeţul Hunedoara unde s-a intrat cu cele mai mari medii

PERFORMANŢĂ A plouat cu note de 10 la Evaluarea Naţională în liceele de elită din Iaşi. Peste 3.000 de elevi au „picat“ examenul. Vezi aici lista cu notele obţinute UPDATE

„Elevul are loc rezervat la liceu, el va intra pe locurile speciale destinate celor de etnie rromă", spune inspectorul Mihaela Apetroae.

În total, 109 absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţul Iaşi sunt pe lista elevilor nerepartizaţi. Mediile de admitere sunt cuprinse între 9 şi 3,34.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite