Acuzat de şantaj după ce a încercat să intimideze martorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean a fost trimis în judecată pentru că i-a ameninţat pe cei care trebuiau să depună mărturie împotriva fratelui lui. Acesta din urmă dădea bani împrumut cu dobândă şi a fost acuzat de şantaj.

Ionel Nălbaru (28 de ani) a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi de furt calificat, ameninţare şi şantaj. Anchetatorii susţin că pe 2 septembrie 2010 tânărul care se afla într-un mijloc de transport în comun a furat un portofel din geanta unei femei

Pe 20 iunie 2011 Ionel Nălbaru, împreună cu fratele său, Marius au acostat-o pe Cornelia H. şi au ameninţat-o că o violează dacă iubitul său nu îi va restitui banii cămătarului.

Procurorii precizează că pe 15 septembrie, când erau audiaţi martori în cazul lui Marius Nălbaru, Ionel a ameninţat victimele la ieşirea din sediul Poliţiei.  „Băi gunoiule, chiar dacă fratele meu se duce la puşcărie, suntem atâţia liberi şi-ţi vom rupe picioarele!", ar fi spus Ionel Nălbaru. În octombrie tânărul a ameninţat un alt martor care trebuie să fie audiat în cazul lui Marius Nălbaru că va fi ucis dacă nu-şi retrage declaraţiile într-o săptămână.

Citiţi şi:

Vezi ce metode folosea un cămătar din Iaşi pentru a-şi presa debitorii

Ieşean arestat după ce a obţinut peste 16.000 de euro de la persoanele pe care le-a şantajat

 Marius Nălbaru (24 de ani) a fost şi el trimis în judecată săptămâna aceasata de procurori pentru şantaj, lovire şi instigare la mărturie mincinoasă. Potrivit rechizitoriului, bărbatul dădea bani cu împrumut şi cerea comision de la 20 % lunar. Însă când nu primea banii la timp creştea comisionul, iar datornicii erau ameninţaţi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite