Vezi ce metode foloseşte un cămătar din Iaşi pentru a-şi presa debitorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul ameninţa persoanele care îi datorau bani cu bătaia sau chiar că le violează prietenele. Marius Nălbaru (24 de ani) a fost trimis marţi 2 noiembrie în judecată pentru şantaj, lovire şi instigare la mărturie mincinoasă.

Potrivit rechizitoriului, Marius Nălbaru dădea bani cu împrumut şi cerea comision de la 20 %  lunar.  Însă când datornicii  nu îi dădeau banii la timp se mărea şi comisionul. Procurorii susţin că unul dintre ieşenii care a luat 800 de euro cu împrumut de la Marius Nălbaru în 2008, a ajunsă să-i datoreze 3.300 de euro în anul 2010. Ieşeanul a fost chiar şi bătut, iar vara acesta iubita sa ar fi fost oprită pe stradă de Marius Nălbaru şi fratele său, Ionel şi ameninţată că va fi violată dacă debitorul nu restituie banii.

Citiţi şi:

50 de ieşeni păcăliţi şi abandonaţi pe şantiere în Irak

Un fals procuror DIICOT care a păcălit o ieşeancă va sta după gratii

Un alt ieşean  care a împrumutat 7.000 de euro a ajuns să-i datoreze lui Nălbaru 11.000 de euro, iar altul care a luat 850 de euro trebuia să-i restituie 12.000 de lei.Procurorii spun că o persoană a ajuns să îngenuncheze în faţa lui Nălbaru pentru a nu fi bătută. Individul a terorizat şi un martor care trebuia să dea declaraţii într-un dosar în care era acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite