CAMPANIE ADEVĂRUL DE SEARĂ "SUPRAVIEŢUITORII": Simona Dumitru, mama câştigătoarei de la "Dansez pentru tine" - lecţii de supravieţuire după şocul paraliziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Dumitru, mama Ellei, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine” a reuşit să îşi învingă destinul nefast. Rămasă paralizată de 11 ani, după ce a fost atacată cu un cuţit de fostul soţ, Simona a depăşit momentul critic care i-a schimbat viaţa.

În urmă cu 11 ani, destinul i-a jucat Simonei Dumitru (42 de ani) o festă îngrozitoare. Mamă a unui copil de şapte ani, atunci hunedoreanca s-a văzut trimisă în ghearele morţii de soţul său, care a înjunghiat-o în spate cu un cuţit, în încercarea de a o ucide, pentru că voise să îl părăsească.

"Blestemul" din familia adolescentei câştigătoare la "Dansez pentru tine"

Povestea înfiorătoare a criminalului care a nenorocit familia câştigătoarei de la „Dansez pentru tine”

A reuşit să supravieţuiască atacului, cu preţul unui handicap grav. În prezent, Simona, mama Ellei, tânăra de 17 ani care a câştigat competiţia „Dansez pentru tine”, suferă de o paralizie care i-a afectat partea inferioară a corpului şi nu îşi poate folosi decât braţele şi capul. 

„După ce am fost înjunghiată de fostul soţ, cel mai greu moment care a urmat a fost acela să îi spun fiicei mele Ella adevărul despre ce s-a întâmplat, pentru că ea fusese anunţată că am căzut de pe scări. Am vorbit cu o prietenă de-a mea, care este psiholog. M-a încurajat să îi spun adevărul. Cu lacrimi care îi şiroiau din ochi, Ella m-a întrebat atunci: mamă, într-o zi o să te ridici? I-am răspuns că nu îi pot promite aşa ceva, dar ceea ce îi pot promite este că o să fiu alături de ea”, a povestit Simona.

Bijuterii hand-made
În ciuda afecţiunii sale grave, hunedoreanca a luptat şi a reuşit să îşi refacă viaţa. S-a recăsătorit cu Sorin şi lucrează pentru a-şi ajuta familia şi pe fiica ei. „Am învăţat să cos şi să fac prăjituri, dar activitatea care ne aduce un venit cât să ne mai putem descurca este lucrul la bijuteriile hand-made din pietre semipreţioase şi mărgele”, spune Simona Dumitru. În destinul Simonei s-a strecurat şi o bucurie. Fiica ei a obţinut primul loc la competiţia „Dansez pentru tine”, la care a participat alături de actorul Octavian Strunilă.

Momente emoţionante
Într-una dintre ediţiile „Dansez pentru tine” difuzat la Pro TV, Simona Dumitru, adusă în scaun cu rotile, s-a aflat pe scena de dans alături de fiica ei, Ella. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa ei. După câştigarea premiului de 60.000 de euro pus în joc de organizatorii concursului, familia Ellei intenţionează să folosească banii pentru a o ajuta pe Simona să se refacă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite