EXCLUSIV Povestea înfiorătoare a criminalului care a nenorocit familia câştigătoarei de la „Dansez pentru tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Panduru, bunicul Ellei, adolescenta care a câştigat competiţia „Dansez pentru tine”, va fi condamnat de magistraţi. El a recunoscut că şi-a lovit soţia cu toporul în cap şi şi-a ars ginerele cu acid sulfuric, însă a declarat că nu este de acord să plătească daune.

Gheorghe Panduru (67 de ani), bunicul Ellei Dumitru, eleva din Hunedoara care a câştigat competiţia „Dansez pentru tine”, a fost înfăţişat astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara. Bărbatul a fost arestat în luna august a acestui an, după ce şi-a nenorocit familia, lovindu-şi soţia cu toporul în cap şi arzându-şi ginerele cu acid sulfuric. Magistraţii sunt aşteptaţi să pronunţe sentinţa pentru tentativa de omor de care a fost acuzat.

"Blestemul" din familia adolescentei câştigătoare la "Dansez pentru tine"

„Îmi recunosc şi îmi regret faptele, dar nu sunt de acord să plătesc despăgubiri”, a declarat astăzi, Gheorghe Panduru, nemulţumit că i-au fost cerute daune de 110.000 de lei.  

Nu a reuşit să se omoare
Povestea hunedoreanului este înfiorătoare. Proaspăt ieşit din închisoare, după ce în 1998 fusese condamnat pentru că şi-a ucis amanta, Panduru s-a întors în casa familiei lui, cu gânduri de răzbunare. Le-a cerut părinţilor Ellei să părăsească locuinţa, altfel îi va măcelări. Precauţi în faţa ameninţărilor, aceştia au ascuns obiectele care puteau fi folosite ca arme de bunic.

În 4 august, după o ceartă cu soţia, bărbatul a luat maşina din faţa casei, cu gând de a se sinucide. „A condus Dacia de la Hunedoara spre Deva, căutând un TIR venit din sens opus, sub roţile căruia voia să sfârşească, însă a fost surpins de Radar  circulând cu viteză mare şi amendat de poliţişti”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

A făcut două victime
Întors acasă, bărbatul a adus cu el un topor, cu care a urcat în camera soţiei sale Adela şi a lovit-o în cap pe femeie. Aceasta a apucat să strige după ajutor, iar Sorin, tatăl Ellei, a ajuns la timp în încăpere. Ell-a găsit pe Panduru ţinând toporul deasupra capului femeii şi a reuşit, după o luptă cu el, să îl imobilizeze înainte de a-i da lovitura finală. Dar sticla de acid sulfuric adusă de criminal s-a spart pe hainele ginerelui său, arzând-i picioarele. Atât Adela Panduru, cât şi Sorin Gelu, ginerele bărbatului,  au fost transportaţi de urgenţă la spital şi au avt nevoie de săptămâni de îngrijire medicală pentru a se reface. Panduru a fost arestat.

„Îmi recunosc şi îmi regret faptele, dar nu sunt de acord să plătesc despăgubiri”
Gheorghe Panduru, bunicul Ellei

Perechea câştigătoare, cu actorul Octavian Strunilă
Ella Dumitru, eleva în vârstă de 17 ani, din Hunedoara, a participat la show-ul “Dansez pentru tine”, împreună cu actorul Octavian Strunilă. Perecehea Ellei a învins în finala competiţiei dansatorilor, difuzată la PRO TV în data de 1 decembrie, iar pentru  perfomanţa ei a primit marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Suma va fi folosită pentru o intervenţie chirurgicală complexă, de care are nevoie mama ei, Simona Dumitru.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite