Pedofilul doctor în filosofie, a fost pus din nou faţă în faţă cu părinţii minorilor agresaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Doraday
Paul Doraday

Paul Dorday, profesorul englez acuzat de pedofilie a fost adus astăzi în faţa judecătorilor de la Petroşani, în dosarul în care este acuzat de molestarea sexuală a peste 20 de minori din Valea Jiului.

CITEŞTE ŞI: Copii racolaţi pe internet, siluiţi de un pedofil

VIDEO Pedofilul britanic a cerut să fie eliberat

VIDEO Coincidenţă sinistră: Doi pedofili arestaţi în acelaşi oraş

Paul Richard Dorday a beneficiat de un translator la audiere, iar la şedinţă au participat şi zece dintre părinţii minorilor abuzaţi sexual. Părinţii copiilor molestaţi susţin că fiii lor au încă sechele din cauza pedofilului englez şi că sunt consiliaţi de psihologi. Tot la termenul de azi a început şi judecarea în lipsă a lui Ionel Macă, complicele lui Dorday, cel care îi racola băieţi din cartierele sărace ale Petroşaniului pentru a-şi satisface poftele sexuale.

Colecţionar de pornografie cu minori abuzaţi

Dorday, doctor în filosofie şi consultant la o companie petrolieră din Olanda, a fost capturat în luna septembrie de către ofiţerii de la combaterea crimei organizate. Britanicul a fost pus sub învinuire pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mult de 20 de minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, din Petroşani şi suburbiile sărace ale municipiului. Asupra bărbatului poliţiştii au găsit, pe un suport informatic, sute de fotografii cu minorii abuzaţi. Faptele de care bărbatul a fost acuzat s-au petrecut în cea mai mare parte a lor, într-un apartament pe care acesta l-a închiriat în Petroşani.

Pedofilul de pe messenger aşteaptă decizia finală a instanţei

Tot astăzi, la aceeaşi instanţă, a continuat procesul unui alt bărbat acuzat că a abuzat sexual de mai mulţi minor din zona Petroşaniului. Mihai Silvu, un tânăr din localitate, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor acte sexuale cu copii pe care îi racola prin intermediul internetului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite