Hunedoara: VIDEO Pedofilul britanic a cerut să fie eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: VIDEO Pedofilul britanic a cerut să fie eliberat
Hunedoara: VIDEO Pedofilul britanic a cerut să fie eliberat

Azi-dimineaţă, Paul Dorday, bărbatul acuzat că a corupt sexual peste 20 de copii din Valea Jiului, a solicitat instanţei Tribunalului Hunedoara să fie pus în libertate, după trei săptămâni în care a stat în arestul Poliţiei Municipiului Deva.

Citeşte şi:

Hunedoara: VIDEO Pedofilul englez îşi plătea victimele perversiunilor cu 100 - 350 de lei

Magistraţii au respins solicitarea britanicului şi i-au menţinut starea de arest.

Totodată, la solicitarea DIICOT, instanţa Judecătoriei Petroşani a dispus arestarea preventivă în lipsă a complicelui său, Ionel Mâcă, un bărbat din Petroşani, în vârstă de 26 de ani. Hunedoreanul, acuzat de complicitate la infracţiunea de act sexual cu minori şi pornografie infantilă prin intermediul sistemelor informatice, se ascunde în Olanda, potrivit unor surse judiciare, el fiind dat în urmărire internaţională.

Un incident ciudat s-a petrecut la scoaterea britanicului din incinta Tribunalului Hunedoara. Autoturismul cu care bărbatul urma să fie transportat în arest nu a putut pleca de pe loc, decât într-un târziu, fiind blocat în parcarea instituţiei de alte trei maşini.

A abuzat zeci de minori
La începutul lunii octombrie, ofiţerii de la Crimă Organizată l-au reţinut pe cetăţeanul britanic Paul Dorday, rezident în Olanda, care ar fi corupt sexual peste 20 de minori din Petroşani. Potrivit anchetatorilor, britanicul îi plătea pe minori pentru a întreţine raporturi sexuale cu el.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, doctor în filosofie, de profesie consultant în afaceri, a fost arestat de magistraţii judecătoriei din localitate, iar în prezent se află încarcerat în arestul Poliţiei Deva.

image
image
image

Paul Dorday a rămas după gratii, după înfăţişarea de la Tribunalul Hunedoara. Foto: D. Guţă

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite