Un camion cu carne congelată s-a lovit de un copac şi a blocat şoseaua Deva - Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a blocat DN7
Accidentul a blocat DN7

Circulaţia autoturismelor pe DN 7 a fost blocată vineri dimineaţă pentru patru ore, după ce un autotren a derapat în zona Câmpuri Surduc şi s-a izbit de un copac. Cei doi pasageri din cabina autotrenului au fost răniţi, iar o macara de mare tonaj a fost adusă la faţa locului pentru a scoate maşina în afara carosabilului.

Circulaţia a fost întreruptă pe DN7, în urma unui accident în care a fost implicat şoferul unui TIR care transporta carne congelată pe ruta Deva – Arad.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe şoseaua Deva – Arad, în zona localităţii Surduc.

FOTO: Cristian Corobea, tânărul fotbalist decedat în accidentul de BMW, a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni

„Şoferul unui TIR care este înmatriculat în Bulgaria a efectuat o depăşire periculoasă, a pierdut controlul volanului şi a derapat, camionul lovindu-se de un copac de pe marginea drumului', a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cristian Corobea, jucătorul de 23 de ani al FC Hunedoara, a murit într-un accident de BMW

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Bărbatul aflat la volan şi celalalt pasager din cabina maşinii au fost scoşi cu greu dintre fiarele TIR-ului izbit de copac. Ei au fost transportaţi la spitalul din Deva, pentru a primi îngrijiri medicale. O macara de mare tonaj a fost adusă la faţa locului pentru a scoate remorca autotrenului răsturnat de pe carosabil. Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, după mai bine de trei ore de la producerea evenimentului.  

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite