UPDATE Două accidente în lanţ, în care au fost implicate cinci maşini, au blocat DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui autotren care nu a respectat distanţa regulamentară, urmat la câteva minute de conducătorul unei autoutilitare care a încercat să iasă din coloană fără să se asigure, au provocat două accidente care au blocat unul dintre cele mai intens circulate drumuri naţionale.

Incidentele, soldate cu patru răniţi uşor au avut loc pe DN 7 la trecerea de cale ferată aflată în apropierea localităţii Simeria. “Din primele cercetări reiese faptul că şoferul autotrenului nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autobasculanta care a încetinit în momentul în care traversa calea ferată. Astfel, autotrenul s-a izbit de autobasculantă”, a declarat Bogdan Niţu purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

La scurt timp după producerea primului accident, şoferul unei autoutilitare care transporta muncitori spre un şantier din Simeria a încercat să iasă din coloana de maşini dar nu s-a asigurat. “Autotutilitara a fost lovită în plin de o Dacie Logan condusă regulamentar. În urma impactului patru persoane au fost rănite, şoferul Daciei Logan fiind cel mai afectat de impact”, a adăugat Niţu.

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Csobi Bende, unul dintre muncitorii aflaţi în autoutilitară, a suferit un traumatism la nivelul feţei. “Am văzut cum şoferul încerca să întoarcă maşina. Imediat după aceea am auzit o bubuitură. Când mi-am revenit am văzut că sunt plin de sînge pe haine”, a povestit Bende.

image

La faţa locului au sosit maşinile de intervenţie SMURD şi ISU. Şoferul autotrenului a fost încarcerat în cabina maşini dar nu a suferit răni grave. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Deva pentru investigaţii medicale.

Traficul pe DN 7 a fost oprit pentru mai bine de o oră. Coloana de maşini formată de o parte şi de alta a locului accidentului a depăşit cinci kilometri lungime.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite