UPDATE Anchetă în cazul sinucigaşei de la C.A.R., acuzată de ţepuirea clienţilor instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de clienţi ai Casei de Ajutor Reciproc “Decebal” din Deva s-au trezit cu găuri în conturi, la scurt timp după ce o casieră a instituţiei s-a spânzurat. Cornelia Bordea, o deveancă în vârstă de 54 de ani, a fost găsită spânzurată în apartamentul ei, în urmă cu cinci zile.

Conducerea instituţiei a declarat că, împreună cu poliţiştii şi Corpul de Control Judeţean al Uniunii Caselor de Ajutor Reciproc, a demarat o anchetă privind modul în care Cornelia Bordea a ţinut gestiunea sumelor din cont.

“Nu am stabilit, deocamdată, prejudiciul pe care l-ar fi produs angajata. Ea a reuşit să ne înşele pe noi şi pe clienţi, deşi o vedeam ca un salariat model”, a declarat Paul Petreanu, directorul CAR Decebal.  El adaugă că fondurile depuse de clienţii instituţiei sunt garantate, astfel încât pagubele le vor fi restituite.

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Femeia, angajată a Casei de Ajutor Reciproc “Decebal” din Deva, care a recurs la sinucidere din cauza unor probleme familiale, a reuşit să lase în urma ei nu numai tristeţe, dar şi o mulţime de oameni revoltaţi că au fost înşelaţi de economiile depuse la CAR.

Frauda a fost descoperită imediat după înmormântarea casierei, în urma unei verificări de gestiune.

„Ionuţ nu s-a sinucis!”, spun prietenii adolescentului din Hunedoara, găsit spânzurat

Ionuţ Bălăşoiu, fiul de 16 ani al preotului din Hunedoara, a fost condus pe ultimul drum

Zeci de clienţi au venit la sediul CAR "Decebal" pentru a reclama faptul că au fost înşelaţi.Oamenii au declarat că în evidenţele instituţiei au fost trecuţi ca depunători ai unor sume mai mici decât cele pe care le-au investit.

“Eu am depus 6.600 de lei în ultimii doi ani şi cunoşteam că am în cont 8.800 de lei. Dar am rămas tot cu 6.600 de lei. Unde îmi este dobânda şi de ce nimeni nu a verificat-o, până acum, pe această casieră?”, s-a întrebat, nemulţumită, Angela Iovănoiu, una dintre clientele păgubite.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite