„Ionuţ nu s-a sinucis!”, spun prietenii elevului din Hunedoara, găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii elevului decedat (în centru) îi vor fi alături pe ultimul drum.
Prietenii elevului decedat (în centru) îi vor fi alături pe ultimul drum.

Adolescenţii cu care Ionuţ Bălăşoiu, fiul de 16 ani al unui preot din Teliuc (Hunedoara), a petrecut seara dinainte de a fi găsit decedat prin spânzurătoare într-o anexă a gospodăriei, susţin că este imposibil ca tânărul să se fi sinucis. Moartea elevului a fost un accident inexplicabil, spun ei, cu lacrimi în ochi.

Tragedie la Hunedoara: fiul unui preot, în vârstă de 16 ani, a fost găsit spânzurat

Mesaje pentru Ionuţ, elevul de 16 ani găsit spânzurat: "Ai lăsat un nor de lacrimi"

Ionuţ Bălăşoiu, fiul de 16 ani al preotului din Hunedoara, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum

Decesul fulgerător al unui elev din clasa a zecea, de la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu”, din Hunedoara, a stârnit un şoc imens în comunitatea suburbiei Teliuc, de lângă Hunedoara. Pentru Robert, Remus şi Dorin, trei adolescenţi de 15 – 16 ani, care au avut în Ionuţ Bălăşoiu un adevărat prieten, durerea nu se mai poate măsura în cuvinte. Tinerii, vizibil afectaţi de moartea lui Ionuţ, povestesc că au fost alături de băiatul găsit spânzurat în cursul serii de sâmbătă, chiar înaintea tragediei. „Nu este adevărat că s-a spânzurat. A fost un accident. El ne spunea că vrea să mute un sac de box în garaj. În seara decesului acolo s-a întâmplat ca funiile cu care era legat sacul de box să i se prindă în jurul gâtului, în timp ce îl arunca peste bară”, spune Dorin.

Prietenii îi plâng dispariţia

Ceilalţi doi adolescenţi îi împărtăşesc această explicaţie, mai ales că în seara de vineri au ieşit împreună cu Ionuţ şi nu au observat nimic straniu în comportamentul lui. „El nu avea de ce să recurgă la sinucidere şi nu a făcut acest lucru. Avea tot ce îi trebuie: nişte părinţi excepţionali, prieteni, iar el era un copil exemplar”, au povestit Remus şi Dorin, cu ochii plini de lacrimi, revoltaţi, totodată, de vorbele răutăcioase ale unor localnici din Teliuc, mai puţin apropiaţi de familia preotului.

Prietenii elevului decedat îi vor fi alături pe ultimul drum.

Deces greu de înţeles
Sinuciderea elevului în vârstă de 16 ani este inexplicabilă pentru familia şi colegii săi de şcoală. La capela Cimitirului „Sfântul Gheorghe” din Hunedoara sute de apropiaţi ai lui Ionuţ Bălăşoiu şi ai părinţilor lui au venit să îşi exprime condoleanţele pentru regretabila pierdere suferită de familie. Înmormântarea va avea loc mâine, la orele 13.00 la cimitirul din Hunedoara.

Citiţi mai multe, mâine, în Adevărul de seară, Hunedoara - Deva. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite