Mesaje pentru Ionuţ, elevul de 16 ani găsit spânzurat: "Ai lăsat un nor de lacrimi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii lui Ionuţ Bălăşoiu, elevul de 16 ani găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei părinţilor săi din Teliucu Inferior (Hunedoara), au postat zeci de mesaje pe internet, în care şi-au exprimat regretul pentru dispariţia elevului.

„Ionuţ nu s-a sinucis!”, spun prietenii adolescentului din Hunedoara, găsit spânzurat

Tragedie la Hunedoara: fiul unui preot, în vârstă de 16 ani, a fost găsit spânzurat

image

Ionuţ Bălăşoiu, fiul de 16 ani al preotului din Hunedoara, a fost condus pe ultimul drum

Mulţi dintre foştii colegi şi apropiaţi ai adolescentului nu îşi explică gestul fatal la care a recurs Ionuţ Bălăşoiu. O spun, în scris, pe internet.

De la decesul tânărului, elev în clasa a zecea de la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara, fiu al unui preot şi al unei profesoare, pe pagina personală de Hi5 a acestuia prietenii săi au postat o mulţime de mesaje de condoleanţe.
Iată câteva dintre ele:
Bia, 14 ani: Să te odihneşti în pace. Nu înţeleg de ce ai făcut asta, doar problemele toate vin şi trec. Păcat, erai prea tânăr. Dumnezeu să aibă grijă de tine!
Tyna:
Nu înţeleg cum ai putut să faci aşa ceva. Nu îmi vine să cred. Am fost colegi atâţia ani. Doamne, Ionuţ. Nu te vom uita niciodată şi de acolo, de sus, să veghezi asupra noastră!
Mikidutza: Nu-mi vine să cred. Sper ca totul să fie o iluzie. Sper să fie un vis. Vreau să mă trezesc la realitate şi să te văd. Nu pot să cred. De ce tu?
Little angel, 14 ani: Nici eu nu am sa te uit. Nu am cum. Pe cerul nopţii a căzut o stea. Să-ţi facă loc şi să rămâi în lumea ta… O lume mai bună în care toţi vom fi, dar nimeni nu ştie, ne vom Întâlni? Te-ai înălţat acum la stele. E trist şi parcă prea devreme.
Ralukutza: Erai cel mai fericit copil. De ce ai făcut asta?
Micutza ta, 16 ani: Nu pot să cred. Of, Ionuţe, te vreau înapoi. Ai zis că mergem la suc. Aşa te-ai ţinut de promisiune. De ce, mă Ionuţ? Pur şi simplu nu înţeleg.

Bogdan: Ai lăsat un nor de lacrimi asupra prietenilor şi a familiei! Dumnezeu să aibă grijă de tine pentru că eşti doar un copil, un înger în cer.
Benny, 18 ani: Ionuţe, ce ai făcut, Ionuţe? Doamne, ce a fost în capul tău, de ai făcut asta? Ne vei lipsi.
R: Numai tu şti ce s-a întamplat şi de ce ai vrut să fie aşa. Dumnezeu să te odihnească în pace şi păcat de tine.
Cătă: Uită-te că m-ai lăsat singur şi nu ştiu exact de ce?
Deejay radio: De ce Bălă? De ce ai vrut să frangi atâtea suflete? Locul tău era printre noi! Nu te voi uita niciodată!
Scutierul Răzvan: Nu vom înţelege niciodată de ce s-a întâmplat aşa. O viaţă minunată ar fi trebuit să fie viaţa ta!
Alladin: Toată lumea ar trebui să aibă dreptul să-şi trăiscă viaţa. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul.
Minunea lui tata: Oricât aş încerca să mă gândesc, să iţi găsesc un motiv pentru fapta care ai făcut-o, nu pot să cred. Tu, acel copil nebun şi plin de viaţă, omul care mereu ne aduceai zâmbetul pe buze. Ţie, care îţi plăcea viaţa şi aveam atâtea planuri împreună. Nu te vom uita niciodată, să ţi minte lucrul acesta, pentru că ştiu că de acolo, de sus, sufletul tău regretă şi ar da orice să vină înapoi, pe Pământ, lângă noi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite