Tupeu de beizadele pedepsit cu amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenții care au petrecut absolvirea cocoțați pe mașini au fost sancționați de polițiști cu amenzi de 134 de lei. Teribilismul afișat la volan de șoferii tineri este un motiv de îngrijorare. A provocat numeroase tragedii pe șoselel hunedorene.

Polițiștii s-au sesizat după ce întreaga zi de ieri străzile din centrul municipiului Deva au fost ocupate de alaiul gălăgios format din mașinile conduse de elevii a două licee devene, “Traian” și “Decebal”, care au decis să marcheze absolvirea printr-o petrecere în stradă.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

CITEŞTE ŞI: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

“În urma acestor manifestări, mai mulți adolescenți au fost aduși la sediul Poliției. 15 dintre participanții la paradă au fost amendați contravențional cu câte 134 de lei, pentru că nu au purtat centura de siguranță”, a afirmat astăzi, Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Au luat amenzile în glumă
A fost singurul motiv pentru care tinerii împotriva cărora la Poliție au ajuns mai multe reclamații au putut fi amendați, chiar dacă în alaiul petrecăreților au intrat elevi cocoțați pe mașini sau care i-au speriat pe ceilalți participanți la trafic prin urletele de bucurie.

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

VIDEO Cum se distrează şoferii hunedoreni pe drumurile înzăpezite: fac drifturi cu maşinile

Potrivit polițiștilor, unii dintre absolvenții sancționați ar fi luat în râs amenzile primite, pe care le-au considerat nesemnificative pentru statutul lor de tineri de bani gata. În convoiul beizadelelor de liceu care a dat peste cap circulația în centrul orașului au putut fi admirate ultimele modele de Mercedes, BMW sau Audi, primite, după cum au povestit liceenii, ca dar pentru absolvirea liceului.

Teribilismul care provoacă tragedii

În ultimele luni mai mulți tineri conducători de mașini din județul Hunedoara s-au remarcat prin teribilismul de care au dat dovadă la volan. Străzile Devei și Hunedoarei au fost acaparate de participanții la curse de mașini și de atv-uri sau de alaiurile petrecăreților, întinse uneori pe ambele sensuri de mers. Alți șoferi teribiliști au avut o soartă mult mai nefericită. Au scăpat de amenzi, dar și-a pierdut viața în accidentele provocate de execsul de viteză.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite