Ştiri pe scurt: Un copil a fost lovit de BMW, după ce a fost lăsat nesupravegheat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui BMW, în vârstă de 24 de ani, va fi cercetat penal după ce a lovit cu autoturismul pe care îl conducea un minor, în vârstă de şase ani, care fusese lăsat nesupravegheat. Accidentul s-a petrecut la intrarea în municipiul Brad, dinspre Crişcior. Victima a fost transportată la spital, în stare gravă.

Şoferul unei ambulanţe a trecut pe „roşu” şi a provocat un accident cu două victime

Accident mortal pe şoseaua Deva – Petroşani: şoferul unui VW Bora a decedat în impactul cu un camion

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Arestat pentru jefuirea unei poştăriţe

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, după ce a tâlhărit o angajată a Oficiului Poştal Hunedoara. Ieri, în plină zi, bărbatul i-a smuls funcţionarei geanta de pe umăr, în care aceasta purta avea mai mult de 50.000 de lei.

Cercetaţi pentru furt de cupru

Trei bărbaţi din Deva sunt anchetaţi pentru furt calificat după ce au fost prinşi la furat de cablu din cupru. În autoturismul VW al unuia dintre ei, poliţiştii au găsit aproximativ 300 de kilograme de cablu, pe care aceştia l-ar fi sustras din magazia unei companii din localitate.

Carambol la ieşirea din Deva

O minoră în vârstă de 13 ani a fost transportată la spital în urma unui accident produs aseară la ieşirea din municipiul Deva, pe DN 7. În coliziunea provocată de şoferul unui autoutilitare care nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul VW din faţa lui, lovindu-l violent, a mai fost implicat şi un Audi.

Ajutoarele alimentare au fost epuizate

Primele zece tone de făină şi zahăr pe care Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Hunedoara le-a primit pentru a le oferi hunedorenilor aflaţi pe lista beneficiarilor de ajutoare alimentare prin programul UE au fost epuizate. Alte alimente vor urma să fie aduse la Hunedoara, la începutul lunii septembrie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite