Şoferul unui Chevrolet şi o pasageră au fost răniţi după ce s-au răsturnat în pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost transportate la spitalul din Haţeg, după ce au fost victimele unui accident rutier, produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Accidentul s-a petrecut la Zeicani, iar victimele scoase de paramedici din autoturismul răsturnat în apă au suferit mai multe traumatisme.

Un bărbat şi o femeie au fost scoşi astăzi de echipajele Descarcerării dintre fiarele unui Chevrolet Aveo, răsturnat într-un pârâu, în apropiere de Haţeg. Victimele au fost găsite de paramedici în stare de semiconştienţă, cu multiple traumatisme.

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

„Paramedicii SMURD au scos din autoturismul răsturnat într-un pârâu de pe marginea drumului, doi răniţi grav. Cei doi răniţi, o femeie şi un bărbat, primul aflat în stare gravă şi inconştient, iar celălalt conştient dar cu multiple traumatisme, au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalul din Haţeg”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, cauza probabilă a accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. "Într-o curbă la dreapta, şoferul, în vârstă de 55 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum pe un carosabil acoperit cu mâzgă, a derapat şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Autoturismul a intrat în coliziune cu balustrada din partea dreaptă a unui pod şi s-a răsturnat în albia unui pârâu", a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite