Razii pe şosele în miez de noapte: şoferi prinşi rupţi de beţi la volanul maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au oprit zeci de maşini. D.G.
Poliţiştii au oprit zeci de maşini. D.G.

Mai mulţi hunedoreni au fost puşi sub urmărire penală, după ce au fost opriţi în trafic de către poliţişti şi puşi să sufle în etilotest. Raziile pentru prinderea şoferilor care s-au urcat băuţi la conducerea maşinilor au fost organizate în cursul nopţii trecute, pe mai multe şosele din judeţ.

Unul dintre hunedorenii opriţi de agenţi, în vârstă de 22 de ani, nici măcar nu avea permis de conducere. Şoferul depistat în apropiere de Orăştie, conducând o autoutilitară, nu le-a putut oferi nicio explicaţie poliţiştilor, pentru faptul că a condus imediat după ce consumase alcool. 

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

VIDEO: Şoseaua Deva – Sibiu este blocată din cauza a două accidente rutiere produse, aproape simultan, în apropiere de Simeria

„Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană   aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a precizat Adriana Voina, de la IPJ Hunedoara.

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite