Planul de investiţii local în municipiul Hunedoara: infrastructură modernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Primăriei Municipiului Hunedoara a aprobat lista de investiţii care vor fi derulate în viitorul apropiat. Cea mai mare parte a sumelor aprobate de Primăria Hunedoara, conform strategiei de investiţii, va fi destinată lucrărilor la drumuri şi la reţele publice.

Aproximativ 35 de milioane de lei reprezintă bugetul alocat pentru reabilitarea reţelei stradale din localitate, mai exact pentru proiectul de modernizare a străzilor Avram Iancu, Aurel Vlaicu, Victoriei, Carpaţi şi a bulevardelor 1848, Dacia, Libertăţii, Republicii şi Traian.

Fierarii transformă străzile din municipiul Hunedoara în capcane pentru şoferi

Ruinele vechilor combinate siderurgice din judeţul Hunedoara aşteaptă afaceri noi

Derularea investiţiei ar urma să fie sprijinită prin fonduri de la Uniunea Europeană. Administraţia locală a mai trecut pe lista obiectivelor principale de investiţii şi refacerea terenurilor stadionului „Micheal Klein”, precum şi repararea tribunelor arenei.

Totodată, potrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, aproximativ 3,4 milioane de lei au fost alocaţi pentru efectuarea unor lucrări de extindere a reţelei de apă şi canalizare pe străzile care nu au fost incluse în programul ISPA, al cărui beneficiar este Consiliul Judeţean Hunedoara.
Pentru  cumpărarea şi punerea în funcţiune a unui sistem de supraveghere video în principalele zone din localitate, administraţia ar putea cheltui aproximativ 3 milioane de lei. Proiectul „Big Brother”, finanţat cu sprijin UE, a fost aprobat încă din luna martie a anului trecut, dar nu a mai fost pus în practică.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite